Cuma aksami alinan aciga satis ve kredili islemlere kapatilmasi karari sonrasi hafta icinde yukselme isteginin oldugu yorumunu cikardim... Bilmiyoum ne kadari dogru gelir sizlere...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma aksami alinan aciga satis ve kredili islemlere kapatilmasi karari sonrasi hafta icinde yukselme isteginin oldugu yorumunu cikardim... Bilmiyoum ne kadari dogru gelir sizlere...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Özlem Cinemre
Türkiye Kalkınma Fonu'nu kurmak üzereyiz"
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Özlem Cinemre, "Türkiye Kalkınma Fonu'nu kurmak üzereyiz. Bu fon, girişim sermayesini içerecek, teknolojiler ve yeni şirketlere yatırım yapacak. Özel sektör fonları bunun içinde olacak, büyümeye yönelik sektör ve şirketleri içerecek" dedi.
08 Aralık 2019 13:42
https://www.google.com/amp/s/m.dunya...-haberi-458306
---///
Bu Süper haberlere rağmen, 67 tl den beri fiyat düşüyor. Çok tuhaf ilginç ve manidar...
Yatırım tavsiyesi değildir
https://www.google.com/amp/s/m.dunya...-haberi-458306
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası olarak belli bir sermayemiz var elbette... Ulusal pazardan kısa vadeli borçlanma yapıyoruz ama daha da önemlisi kredi portföyümüzün büyük bölümünün finansmanı İslam Kalkınma Bankası gibi çok taraflılardan geliyor. Giderek artan bir baskı hissediyoruz ki yatırımcı bazımızı artırmamız lazım, kamu fonları ile özel kaynakları birleştirmemiz gerektiğini görüyoruz. Daha çeşitlendirilmiş kamu-özel sektör borçlanmalarına ihtiyacımız var."
Bu baskıyı hissettiklerine işaret eden Cinemre, bu şekilde kredi kapasitesinin de artacağına işaret etti.
Biz banka olarak oldukça inovatif bir bankayız. Türkiye Kalkınma Fonu'nu kurmak üzereyiz. Bu fon, girişim sermayesini içerecek, teknolojiler ve yeni şirketlere yatırım yapacak. Özel sektör fonları bunun içinde olacak, büyümeye yönelik sektör ve şirketleri içerecek."
Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası olarak belli bir sermayemiz var elbette... Ulusal pazardan kısa vadeli borçlanma yapıyoruz ama daha da önemlisi kredi portföyümüzün büyük bölümünün finansmanı İslam Kalkınma Bankası gibi çok taraflılardan geliyor.*
https://www.trthaber.com/haber/ekono...45348.html/amp
---///
TÜRKİYE KALKINMA FONU KURULUYOR
BUNUN BEYNİ KALKINMA BANKASI
KREDİTÖR VE FİNANSÖRLERİNDEN BİRİ DE İSLAM KALKINMA BANKASI İKEN
Burda 1 haftalık tavanlık haberler var, yine de hisse düşüyor. Çok çok manidar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün yine çok hareketli. 2020 bütçesinde Kalkınmaya Sanayi Bütçesinden ödenek aktarılmasına ilişkin hüküm var. Bugün de Sanayi Bakanlığının bütçesi var. Hayırlısı bakalım
2020 Mayısa kadar üç haneli fiyatları bekliyorum.Çok güzel para kazandırdı sağolsun. Şimdi kâr realizasyonu sonrası yeni hedefler için aldım ve yattım..Kış uykusu iyi gelir umarım...
Geçen hafta boyunca her gün % 3-4 eksi yaptı bugün %2-3 artı yapınca sevinmiştim ama henüz zamanı gelmemiş çorba içmek için tekkeyi bekliyozzz
Yer İmleri