Sayfa 327/1006 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. artık iyice dusunmuyor degilim mb bu doları kendi yukseltiyor gibi hergun %1 bildigin develuasyon yapıyor tek gunde olcagına zamana yayılı bir develuasyon ..yabancı alıyor desen bu herifler burdan alırmı dusundurucu ...cunku yabancı her zaman en dusukten toplar doları ..isler iyice ilginclesti ..cumhur faizde faiz ..bilerek yukseltiliyor gibi geliyor bana artık ..arkasından da tl oranlar yukseltecekler gibi. .bu arada 15.50-75 alındıgına gore demekki haziran son haftası 16.50-17 aralıgı garanti gibi birsey oldu .

2. Tcmb'nin elini çabuk tutmasında fayda var 10 yıllık tahvil %15.22'yi kırdı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. bugün bankalardan 500k üstü TL için oranlar alan varsa yazabilir mi?

teşekkürler...

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb'nin elini çabuk tutmasında fayda var 10 yıllık tahvil %15.22'yi kırdı.
    belki yanlıs dusunuyorumdur ama sunu dusunuyorum hani bir lafları var '' ne istediniz de vermedik '' diye...mehmet simsek avrupa turu yaptı ardından kore ye çine ingiltereye gidildi buyuk yatırımcılar ile gorusuldu...once kuru yukselt ardından glp yi yukselt ...yabancı iyice yukselmis olan kurdan para getirip yukselmis olan bonolara vs vs ye girsin ....yani secime giderken durmadan kurun yukselmesi ve buna izin verilmesi mantık dısı bende...izin verilmesi bana secilmelerinden cok emin olduklarını dusunduklerini dusunduruyor..7 hazirana kadar toplantı olmazsa 7 haziranda ben normal olarak en az 0.75-100 bekliyorum..yoksa enflasyon %14 lere gider bu gidisle ..haziran son hafta iyi biryerden baglarız .

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Sn Ressam, EFT limitini standart olarak 100 bin tl olarak belirliyorlar ama talebiniz üzerine artırıyorlar. Bunun için bir form doldurmanız yeterli. Ben bu şekilde 4 bankada EFT limitimi yükselttim. Şu an en düşüğü 250 bin en yükseği 500 bin tl.

3 bankada bu işi şubeye giderek yaptım, bir tanesinde ise internetten gönderdikleri formu imzalayıp kargo ile gönderdim. Kargo ücreti benzin maliyetinden düşüktü bu nedenle bu yöntemi seçmiştim.
    Aynen dediğiniz gibi, bugüne kadar hep öyle yaptık. Belli ki yeni karar almışlar ( karar aldık demiyorlar elbette ) , ne yaptıysam yükseltemediler.Sinir harbi yaşanıyor ve elden verin o zaman parayı dedim. Elden para taşımanın riski bir tarafa , evden şubeye gideceksin, parayı alacaksın, diğer şubeye yatıracak ve eve döneceksin. En iyi ulaşımla dahi asgari 3 saat zaman kaybı. Bu nedenle enpara düşük gecelik de verse , döviz al-sat ve eft limitsiz olduğu için istemeyerek de olsa tercihim olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aynen dediğiniz gibi, bugüne kadar hep öyle yaptık. Belli ki yeni karar almışlar ( karar aldık demiyorlar elbette ) , ne yaptıysam yükseltemediler.Sinir harbi yaşanıyor ve elden verin o zaman parayı dedim. Elden para taşımanın riski bir tarafa , evden şubeye gideceksin, parayı alacaksın, diğer şubeye yatıracak ve eve döneceksin. En iyi ulaşımla dahi asgari 3 saat zaman kaybı. Bu nedenle enpara düşük gecelik de verse , döviz al-sat ve eft limitsiz olduğu için istemeyerek de olsa tercihim olacak.
    Sn Ressam sizi mağdur eden banka hangisi, sanırım açıklamanızda bir sakınca yoktur. Belki de banka prensiplerinden bağımsız müşteri temsilcisi ipe un seriyordur. Aynı bankayla çalışan diğer forum üyeleri uygulamanın keyfi olup olmadığını söyleyebilirler.

Nakit taşımak külfetli ve riskli bir iş. Bir tanıdığın başına gelmişti, çalıştığı holdingin otoparkında gündüz gözüyle gasp edilmişti. Öncelikle bu uygulamayı yapan bankayı ifşa edin bence..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    belki yanlıs dusunuyorumdur ama sunu dusunuyorum hani bir lafları var '' ne istediniz de vermedik '' diye...mehmet simsek avrupa turu yaptı ardından kore ye çine ingiltereye gidildi buyuk yatırımcılar ile gorusuldu...once kuru yukselt ardından glp yi yukselt ...yabancı iyice yukselmis olan kurdan para getirip yukselmis olan bonolara vs vs ye girsin ....yani secime giderken durmadan kurun yukselmesi ve buna izin verilmesi mantık dısı bende...izin verilmesi bana secilmelerinden cok emin olduklarını dusunduklerini dusunduruyor..7 hazirana kadar toplantı olmazsa 7 haziranda ben normal olarak en az 0.75-100 bekliyorum..yoksa enflasyon %14 lere gider bu gidisle ..haziran son hafta iyi biryerden baglarız .

Neden bence başka, tam olarak ta seçimlerden hemen önce belirtilen toplantı tarihleri dışında bir tarihte *acil* olarak toplanarak halk nezdinde güçsüz izlenimi vermek istemiyor. Onun yerine tcmb bilinçli olarak buna izin veriyor daha az karizmayı çizdiren bir durum.
    Unutmayalım ki halk her zaman güçlü olana meyil eder, güçlü'nün gücünden şüphe etmeye başladığı an onu alaşağa eder.

Acil toplantı gücü sorgulatır. Şüphe yaratır. Ve tam da seçimlerden önce o nedenle tercih edilmez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 327/1006 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •