Sayfa 327/339 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon
Arama sonucu : 2705 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. patron alıma geçerse yön yukarı olabilir.bu fiyatlar bu hisse için bu sermaye ile bence ucuz.
    yatırım tavsiyesi değildir,

2. Hisse taban olmuş satalım. Tavan olmuş alalım gibi bizde bir mantık var. Anlamadım gitti. Dünden bu güne ne değiştide taban oldu. Dün ne vardı da tavan oldu. Belli ki manipüle ediliyor. Hisseyi araştırdıysan, hisseye güveniyorsan kulağının üstüne yatacakcın, hedefine gelince şartlara bakarak satacaksın. Bu hisse buralarda durmaz mutlaka ederini bulur. Bu fiyatları ve bu tarihi not edelim bir kenara. Önümüzdeki günler de bakarız. Bu bir hayal ürünüdür dikkate almayınız.K.Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by ACA42 Yazıyı Oku
    Hisse taban olmuş satalım. Tavan olmuş alalım gibi bizde bir mantık var. Anlamadım gitti. Dünden bu güne ne değiştide taban oldu. Dün ne vardı da tavan oldu. Belli ki manipüle ediliyor. Hisseyi araştırdıysan, hisseye güveniyorsan kulağının üstüne yatacakcın, hedefine gelince şartlara bakarak satacaksın. Bu hisse buralarda durmaz mutlaka ederini bulur. Bu fiyatları ve bu tarihi not edelim bir kenara. Önümüzdeki günler de bakarız. Bu bir hayal ürünüdür dikkate almayınız.K.Y.T.D.
    hayaline hayalle katılıyorum.güzel günler belki şu satırları yazınca başlayacak.

4. hayaller 400 hafta sonu

5. kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor.

6. bir el hissenin üzerinde yukarı gitmesine adeta izin vermiyor.

7. 15 dk da tavan ha..

8. Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

ACA42

Herkesi dağıtmış....k.y.t.d.

Sayfa 327/339 İlkİlk ... 227277317325326327328329337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •