Sayfa 327/1000 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    ölüm sayısı artmamış değilde, salgının + sı olması gerektiği kadar değil, bir gariplik var.
    Aman sn kitapçı hakkını verelim olayın ,sağlık sistemimiz doktorlarımız avrupadan amerikadan daha iyi , daha başarılı falan ama olay türk genine dönmesin,biz daha az hastalanıyoruz, çok az ölüyoruz falan,rasyonel olmaz bunlar.Neyse o.Bu hastalığın tedavisi belli değil, bence başarılı bir tedavi henüz yok tüm tedaviler hala deneysel.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hakem de var.Karar veren kararı tartışılamayan meslekler,bir şekilde karar verici anlamına geldiğini düşünüyorum ben.
    Anahtar kelime ' HAK ' o halde . Sorgulanamayan doğruluk ve güç.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizim buralarda yazlık kültürü hakim. Tek risk plaj gibi ortak alanların kullanımı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazlık olabilir tabi,hatta bence yaz için büyük şehirlerden çok daha güvenilir olur.Benim kastım her şey dahil olayları.Çok ama çok tehlikeli o sistem ,mümkün değil denetim falan yapılamaz o sistem patlar.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Anahtar kelime ' HAK ' o halde . Sorgulanamayan doğruluk ve güç.
    Bu daha güzel oldu ,doğru mu bilmem ama daha güzel olduğu kesin sn dimitris.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Bir Alaman gastesi gerçek sayı açıkl*****n 10 katı demiş kendi ülkesi için.
    Amerika ' da durum daha da sıkıntı bence . 5 milyon evsiz var deniyordu sanırım. O insanların neden öldüğüne bakan da yoktur .

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hangi ada peki
    karacıyım ben batı trakya işimi görüyor Türkçe de geçerli
    hadi oda kahvaltı sonrası takılmalık mekanda önereyim. Millet tatil havasına girmiş madem

https://www.tripadvisor.com.tr/Resta...nd_Thrace.html

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yazlık olabilir tabi,hatta bence yaz için büyük şehirlerden çok daha güvenilir olur.Benim kastım her şey dahil olayları.Çok ama çok tehlikeli o sistem ,mümkün değil denetim falan yapılamaz o sistem patlar.
    Deniz turizmine karşı yayla turizmi artış gösterecektir. Sahillerimizi mahveden müteahhitler dağlara da daha sıkı el atacak artık.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bizim memleket de 17 gündür yeni vak'a görülmemiş
    dışardan köylerine gidenlere de fena kızıyor hoş geldiniz bile demiyorlar, yasak başlamadan gidenler olmuştu.

Sayfa 327/1000 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •