Sayfa 327/330 İlkİlk ... 227277317325326327328329 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Uzakdoğu en temizi diyorlar.
    Singapur ideal olur.
    Ustadim singapuru cok dusunduk
    Is teklifi de aldik
    Lakin arastirmalarimiz sonucu orada bir kast sistemi oldugunu ve maasli calisanlarin cok zorlandigini anladik

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kotona ne deriz hocam?
    Bir mavi olur mu?
    Valla Websterim üstadım bebek hisse arıyorsan tınaztepe var. Aghol tüm holdingler arasında en çok gitmeyen. Bir yerde devreye girecek. Koton başarısız bir halka arz. Tahtacısı bile yok gibi. Taban yapıp malları birisinin toplaması lazım. Bir yiğit çıkarsa olur.

3. mert de gelmedi. kızlarla mehter marşı çalarken görmüşler en son. davulcuymuş.

Alıntı Originally Posted by kapıcı Yazıyı Oku
    Valla Websterim üstadım bebek hisse arıyorsan tınaztepe var. Aghol tüm holdingler arasında en çok gitmeyen. Bir yerde devreye girecek. Koton başarısız bir halka arz. Tahtacısı bile yok gibi. Taban yapıp malları birisinin toplaması lazım. Bir yiğit çıkarsa olur.
    Hocam aghol diyorsunuz da 3 ayda x2 yapmis?

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam aghol diyorsunuz da 3 ayda x2 yapmis?
    Maliyet 370 civarı gittiği yere kadar gideceğim.

6. Aghol görece ucuz kalmış. Artmış ama bir Sahol kadar artmamış. Fakat senin bu saatten sonra yüklü girmen iyi olmaz. Vur kaç yapabilirsin ancak. Maliyet yüksek kalacaktır ne yapsan da.

Alıntı Originally Posted by kapıcı Yazıyı Oku
    Aghol görece ucuz kalmış. Artmış ama bir Sahol kadar artmamış. Fakat senin bu saatten sonra yüklü girmen iyi olmaz. Vur kaç yapabilirsin ancak. Maliyet yüksek kalacaktır ne yapsan da.
    Hekts veya sarky ne dersiniz
    2m atacagim

8. Hektaş dip çalışması yapıyor. Bir de bedellisi var. Hektaş olmaz, hem çok bekletir hem de bedelliye katılman gerekir. Sarkuysan senin kağıt. Benden daha iyi bilirsin. Benim ilk aldığım kağıt lüks kadifeydi...Ahaha...

Sayfa 327/330 İlkİlk ... 227277317325326327328329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •