Sayfa 328/814 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Tarkan sorunda oradan kaynaklaniyor banka alacaklar yabancilarla arasi iyi.. kralicenin kagidi soluksuz 1lere gitmeliydi.. Bu kagidi satanlar bizim kadar bilmiyorlar mi

2. gözaltı pazarında olmanın yarattığı en büyük sorun da bu. fiyatlar aşırı oynak. satmak istediğinde tabana yazacaksın ki satılsın alırken de tavana. günlük hareket marjı %40 (taban - tavan farkı). öyle olunca çıkışı da inişi de sağlıklı değil. şirkette gelecek gören varsa ve başkalarına kazandırmak istemiyorsa borsa tabiriyle testereye maruz kalıyoruz. temel anlamda beklentisi olan hedef fiyat koyar bekler. teknik olarak alım satım düşünene Allah kolaylık versin.

3.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Tarkan sorunda oradan kaynaklaniyor banka alacaklar yabancilarla arasi iyi.. kralicenin kagidi soluksuz 1lere gitmeliydi.. Bu kagidi satanlar bizim kadar bilmiyorlar mi
    ortak daha düne kadar beklentimiz yoktu diyorum.
    alınan kararlar var yk muz değişti.güzelde oldu.biranda zaten kağıdımız da uçup gitmesin geçen oldu da ne oldu bir sürü insan atladı. full mağduriyetler oluştu.

4. Yahu tamam ucup gitmesin de kardesim 2 gun ciktin diye 2 gun de %10 -10 dusme be ..bu kadar guzel gelisme olmus bi adamakilli cikisini yap sonra yataya mi sararson yoksa mantikli hakkankyetli bi duzeltmemi yaparsin sen bilirsin ama once bi adam akilli cikisini yapyahu...en azindan bi 90lara 1 lere gel sonra orada yataya mi sararsin yukariya atacam ama biraz dinleneyim mi dersin sen bilirsin ..daha dun 2 yikseldin bugun hooop geri ayni yerlere gel ..hay ben senin gibi kağıdın da yonetim kurulunu da .......!!!! Serefsizler 1.80 lere giderken nasil gidiyordun ..o zaman neden saglam saglam cikmadin..hep uckagit hep uckagit..ve hep benim talisiz kel başım😡😡😡😠😠😠

5. Bakalım akşam ne yapacak

6.  Alıntı Originally Posted by cmurat Yazıyı Oku
    Bakalım akşam ne yapacak
    Eşleşme şuan 54 oldu..
    Herşey olabilir..
    Burası borsa...

7. Eşleşme

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Eslesmelere takılmamak lazım mesela dün hiç çalışmamasına rağmen 46 lar gözükmüştü... Hayırlısı olsun hakkımızda diyelim..

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 328/814 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •