ne kadar tanıyorsun tarmanı borsa özelinde sadece ben işlemlerini bir kaç aracı kurumdan yaptığını bilirim şirketlerede pay yoluyla ortak oluyor acımasız borsacıdır gelelim bu tahtaya yakın zamanda iki kere tavana getirdiler sonrası eksi kapadı bu işlemler sence normalmiydi İsmail tarmanın sicili geçmiş işlemlerine bakarsan pekde temiz değil Örneğin İŞGYO tahtasında alım vede satımlarını bildirmediği için söylediğim tarihte ciddi bir para cezasına çarptırıldı 18 ocak 2018 gibi basınada konu oldu 27 bin tl hatırlıyorum ne kadar dürüst olmasını beklersin yakın zamanda içi boş şirketlerin borsaya kote olduğunu kendi aramızda konuşuyorduk nitekim Mehmet aşçıoğlu bunu alengirli işlerle olduğunu beyan etti bir profesyonel olarak demem oki sizin bu dediğiniz işler daha düzgün borsalarda kesinlikle olması gereken işler ben sana an be an tarman işlemlerini istersen bildiririm zamanım olursa bende bu tahtada hatırı sayılır bir hacmim var yanlış bilgi değil bu aralar satışta idi ESEN KAL İYİ HAFTA SONLARI
Yer İmleri