Sayfa 328/345 İlkİlk ... 228278318326327328329330338 ... SonSon
Arama sonucu : 2756 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    İsmail Tarman satıyor olsaydı KAP'a bildirmek zorundaydı. Yanlış bilgi veriyorsunuz.
    ne kadar tanıyorsun tarmanı borsa özelinde sadece ben işlemlerini bir kaç aracı kurumdan yaptığını bilirim şirketlerede pay yoluyla ortak oluyor acımasız borsacıdır gelelim bu tahtaya yakın zamanda iki kere tavana getirdiler sonrası eksi kapadı bu işlemler sence normalmiydi İsmail tarmanın sicili geçmiş işlemlerine bakarsan pekde temiz değil Örneğin İŞGYO tahtasında alım vede satımlarını bildirmediği için söylediğim tarihte ciddi bir para cezasına çarptırıldı 18 ocak 2018 gibi basınada konu oldu 27 bin tl hatırlıyorum ne kadar dürüst olmasını beklersin yakın zamanda içi boş şirketlerin borsaya kote olduğunu kendi aramızda konuşuyorduk nitekim Mehmet aşçıoğlu bunu alengirli işlerle olduğunu beyan etti bir profesyonel olarak demem oki sizin bu dediğiniz işler daha düzgün borsalarda kesinlikle olması gereken işler ben sana an be an tarman işlemlerini istersen bildiririm zamanım olursa bende bu tahtada hatırı sayılır bir hacmim var yanlış bilgi değil bu aralar satışta idi ESEN KAL İYİ HAFTA SONLARI

2.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Şirketteki payınız %5'in üzerindeyse tüm alım satımlarınızı KAP yoluyla bildirmek zorundasınız.
    bir alt sayfaya yazmışım neyse bilgin olsun

3.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Şirketteki payınız %5'in üzerindeyse tüm alım satımlarınızı KAP yoluyla bildirmek zorundasınız.
    SPK nın cuma bildirimlerinde en az 20 kişi uygunsuz işlemlerden dolayı para cezasına çarptırıldı 18 ocak 2019 İsmail tarman İŞGYO alım vede satımlarını bildirmediği için 27 bin tl para cezasına çarptırıldı bist 30 dışındaki tahtalarda savaş var

4.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Elbette ki biliyorum ama bunun bir yaptırımı var mı bilmiyorum, açığa satışın şasak olduğu hisselerde bile satış ya pıyorlar gerisini sen düşün

5. Ayrıca takip ettiğim hisselerden çiğdem uşak seramikte %3 pay sattı kap atmadı, cemaş ta asuman %1,5 sattı kap atmadı.

6. Ortaklar ne göltaşta ne de bistte bir umut ışığı görünüyor,
    390 ve 450 civarlarını geçmeden bir şey olmaz, daha aşağılar gelebilir mi evet gelebilir
    Bisti de yükseltecek bir hikaye yok, i
    Özetle durumlar iç açıçı değil, ihtiyacı olmayan sessizce bekleyecek.

7. Biraz erken değerlendirme yapıyorum , yanlış olabilir,
    Daha önce yazmıştım, endeksin 8700 civarına düşme ihtimali vardı , dış olaylarda , savaş gündeminde yeni kötü bir gelişme olmazsa, endeks tekrar yukarı yönlü döndü diyebiliriz, endekse paralel olarak bizim göltaş da tekrar 430/460 arası bir yerlere gelecektir, ayrıca tarman sattığı lotları yerine koydu belki 7/8 k almamış olabilir, haaaaa bu hissenin tarmanın kontrolünde olduğunu düşünmüyorum, haaaa üzerine kayıtlı olmayan , başkalarının hesaplarında lotları varsa bilemem.

8. Ortaklar, karanlıkta 370 den 50 k aldılar, çoooooook güzel

Sayfa 328/345 İlkİlk ... 228278318326327328329330338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •