Sayfa 328/656 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Durdo altın gibi kagittir.Sadece son dönemde hem burada hem Twitter'da çok fazla sisirdiler kağıdi bu sisirmeler ile 2.50 ila 4 TL arası mali toplayan spek 5.50 TL üzerinde spek mali dağıttı piyasaya çoğunluğunu bu iki gündür satan şahıslar aldı.Cok yukardan maliyetlenenler varsa biraz daha bekleyip maliyet dusurebilirler malum bu aralar baya hareketli olur ben yukarı yapıp tekrar düşeceğini düşünüyorum.Tabi şahsi fikrimdir herkes kendi kar zarar hesabını kendisi yapsın.Kimsenin etkisinde kalmayın arkadaşlar dediğim gibi durdo altın gibi gibi kagittir .Yıl içinde tekrar toparlanacaktir kendi kanaatimce sağlıcakla kalin

2. Bunyas08 yazdıklarını tekrar okur musun komple tutarsız beyanlar

3.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    sanki birileri aşagı oynuuyor ve hertürlü oynuyor
    yazılan ları okuyunca şunu anlıyor insan

ben sattım benden başka 2 kişi daha vardı ben herkezi kandırdım
    kazanmak mübahtır deim perşenbe sabahı elimdeki lotu maliyetine bakmadan sattım

diyeri de sen yanlış yaptın sıranı beklemedin acele ettin ben dahil birkaç kişi malda kaldık veye biz zararına çıktık seni deşifre ediyoruz ben sözcüyüm

bu yazdıklarınızı dogru anladıysam cuma gününkü satış büyük abinin satışıydı ve baya kol kesmiş

benim anlamadıgım satıysanız sıkntı ney
    bizlere kerizmi diyorsunuz başka bir izahı yok
    yada başka bir hesapmı var
    bunu da yazar sanız çok seviniriz

evet can yaktınız hemde fena
    Ortada blinmeyen bir şey yok, ky zaten çok nadir kazanır, hissede daha önceden pozisyonu olan ky'ler şanslıydı, keşke edilen karla yetinilip satılabilseydi , Çünkü hisse bir şekilde by'lerinde radarına girdi ve pozisyon aldılar, 4 liranın üstünde pozisyonu olan ky yok bence, olanlar kar realize edip, hisse düşmeyince tekrar yerine koyanlar. Yapılabilecek en iyi şey hissenin ederinin olup olmadığına karar verip ona göre hareket etmek. benim kriterlerime göre çok daha iyi verilere sahip gelecek vaad eden hisseler mevcut, hele bu endekse.

Öyle yanan canda(ky) yok, şanslı olanlar var satıp giden.

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Burada can yakanlar başka tahtalarda canı yanan olsun inşallah. Tahtanın dengesini bozdunuz elbette toparlıycak kısa sürede eminim. Burada kaybettiklerinizi diğer tahtalarda da çıkaramamanız tek temennim. Acitasyon yapmayın boşuna işleriniz hep ters gitsin... Tahtaya sahip çıkacağınıza kendi EGO’nuzu tatmin ettiniz Ayrıca firma çok güzel açıklama gönderdi yatırıma devam büyümeye devam. Yükselişlerde arkadan bakıp bakıp izlersiniz artık...
    Amin inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Duz bur hesap daha yapalim

225.120.000/16.575.788=13,58-tl olmali hisse senedi fiyatimiz

Peki neden bu fiyatta degiliz suan sebebi ise firmanin yillardir zarar etmesi arada kar ettigi donemler olsada gecmis yil zararlarimiz fazla bu yuzden hakettigi degeri borsa fiyat anlaminda vermedi peki iki yildir neler oluyor olyan su firma lgr ile birlikte buyuk oynuyor agresif buyume ve yatirim stratejisine girdi ve bunu goren buyuk oyuncular pozisyon aldi, sirketin kucuk bir oyunu ile korkup birbirlerini ezmeye basladi, herzaman derim ahmet gelir mehmet gider piyasa hakettigi degeri verir firmamiz bu yil haketti degeri gorecektir

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle dediğin gibi olacak inşallah

6. En az bugün borsada bilançosuna göre e derinin üçte bir değerinde 15 hisse var siz bunun iyiliğinden bahsediyorsunuz bundan sonra hızlı düştüğü için tepki yapabilir o kadar.isterseniz inceleyin kozal,koza, orge ,Erciyes ,Bilici ,ipek,alka alkım,jantsa,Ege endüstri ve bunlar bazıları,sürünüyorlar geçen sene karları iyi ve bu sene artıştalar en az bu kadar daha var siz satıştan bahsediyorsunuz.Kriz var ve hissenin eski fiyatına gelmesi gurup spekülasyonu olur

7. önce 4,20ler sonra 3,60lar konuşuluyor, ben 3,90 alış düşünüyorum bu açıklamalardan sonra herkes bir şeyler konuşuyor kimse bir şey bilmiyor yabancı kağıt deyip artık düşmez deyenlerde var yok daha çok aşağı yolu var diyenler mi ararsın bu açıklamalardan sonra 3,90 karar kıldım 3,20 görür diyenlerde var herkes ayrı bir dünya

8. Tutarsız olan ne

Sayfa 328/656 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •