Sayfa 328/968 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7744 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,354
    C/. ARGE neden önemlidir ?
    Bir şirketin tüm beyin takımı oradadır . Çevreniz süper kalite insanlar ile çevrilidir . Her sohbet bilimsel bir tartışmadır . Muhabbetler bile rakip şirketler ve yeni fikirlere odaklı olur . Bilgi alışverişi bilimsel düzeyde ve üst seviyede yapılır . Palavra atılamaz anında yere yapışırsınız ve Boş konuşamazsınız çünkü ya eğitilirsiniz yada eğitirsiniz yada her ikisi de gerçekleşir .

KAnadalı bir şirkete 6 yılını verdim . Sadece AR-GE de çalıştım . Kendimce bazı nedenlerim vardı . Transfer zamanında hiç kulis yapmazdım tüm teklifleri red ederdim . SAdece ARGE de kalmanın keyfini çıkarırdım . Nedenim çok basit idi . Elit bir grup insan ile beraber olmak her zaman bilgi edinmemi ve tecrübe edinmemi sağladı .
    ARGE Evinizin mutfağıdır , yapılan yemek zaman içerisinde ARGE tarafından şekillendirilir . ARGE niz kaliteli değil ise yemek hep vasat kalır . ARGE dışarıya aktarılır ise gizlilik ortadan kalkar ve kalite bozulur . Çünkü başka yan amaçlar daha önemli hale gelir .

Finansçılar ile ARGE ciler arasında temel fark para , insan ve bilim in kullanılış biçimidir .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,354
    B/. İştiraklere yüksek oranda girmemeyi hedeflemek .
    Şöyle başlayalım 80 Şirkete 5% ile ortak olmak yerine 5 şirkete 80% ortak olmak hedeflenmiştir . 5-10% ile ortak olduğumuz şirketlerde hissemizin artmasının tek bir anlamı vardır . Şirketimizin ve/veya İştirakin Yönetimi kötü çalışmaktadır . Girişim şirketi sadece finansman sağlamaz , sahip olduğu tecrübeyi de aktarmalıdır . Çok şirket çok haber çok hareket olduğu gibi sektör çeşitliliği ile risk dağıtılmasını da beraberinde getirir .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Ismen in bilancosundan, istiraklerin ciro ve kar grafigini cikarttim, 2016da gormusuz, 2017 de toparlanmaya baslamisiz.
    2018 icin hayirlisi diyorum.

4. Günaydın 🌞.Yataş a baktıkça bizim hissenin hepsini alasım geliyor😰Bizimkinin sonuda umarım öyle olur İyi haftalar

5. 9bin lot 56ya gene yazdim bakalim bu sefer ne kadar verecek.

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    C/. ARGE neden önemlidir ?
    Bir şirketin tüm beyin takımı oradadır . Çevreniz süper kalite insanlar ile çevrilidir . Her sohbet bilimsel bir tartışmadır . Muhabbetler bile rakip şirketler ve yeni fikirlere odaklı olur . Bilgi alışverişi bilimsel düzeyde ve üst seviyede yapılır . Palavra atılamaz anında yere yapışırsınız ve Boş konuşamazsınız çünkü ya eğitilirsiniz yada eğitirsiniz yada her ikisi de gerçekleşir .

KAnadalı bir şirkete 6 yılını verdim . Sadece AR-GE de çalıştım . Kendimce bazı nedenlerim vardı . Transfer zamanında hiç kulis yapmazdım tüm teklifleri red ederdim . SAdece ARGE de kalmanın keyfini çıkarırdım . Nedenim çok basit idi . Elit bir grup insan ile beraber olmak her zaman bilgi edinmemi ve tecrübe edinmemi sağladı .
    ARGE Evinizin mutfağıdır , yapılan yemek zaman içerisinde ARGE tarafından şekillendirilir . ARGE niz kaliteli değil ise yemek hep vasat kalır . ARGE dışarıya aktarılır ise gizlilik ortadan kalkar ve kalite bozulur . Çünkü başka yan amaçlar daha önemli hale gelir .

Finansçılar ile ARGE ciler arasında temel fark para , insan ve bilim in kullanılış biçimidir .
    Değerli dostum Baygeorge, % 50 iskontonun sebeb değil sonuç olduğunda haklisin. Çözümünü şirkete istikrar kazandırmak, sermayeyi ve yatırımların sayısını artırmak, iyi gitmeyen yıllarda temettü dağıtımı için hazır olmak ve yatirimci ilişkilerinde görüyorum. ARGE konusuna gelince, şirketin Isyat tan aldığı hizmet yatırımlar dışındaki fon portföyünün yönetimine ilişkin, yatırımları inceleyen, yönetim kurullarında yer alan ekip şirket calisanlarindan oluşuyor. Çoğunluk hisse alımıyla ilgili eleştirine de katılıyorum. Beklenmedik istenmeyen sonuç olarak görebiliriz.

7. noreply üstadın belirttiği gibi alacak olan hareketi gördüğünde %20-30 yukarıdan alrım kazanırım diye düşünüyor ve yıllardır düştüğünü görünce bu düşüncenin haklı olduğu ortada
    kağıtta kurulan baskıda ortada amaç çıkış başkangıcını mümkün olduğu kadar aşağılarda tutmak işlem hacmi düşük alıcıda olmayınca rahatlıkla uyguluyorlar
    kağıt serbest bırakılsa iş yatırım piyasa yapıcılığı yapmasa bu endekste rahatlıkla çok daha yüksek rakamlarda olurdu

8. Harekete baslar gibi yapinca %20 yukaridan alanlar olunca hemen geri geliyor

Patron ne yukari ne asagi saliyor

SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 328/968 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •