C/. ARGE neden önemlidir ?
Bir şirketin tüm beyin takımı oradadır . Çevreniz süper kalite insanlar ile çevrilidir . Her sohbet bilimsel bir tartışmadır . Muhabbetler bile rakip şirketler ve yeni fikirlere odaklı olur . Bilgi alışverişi bilimsel düzeyde ve üst seviyede yapılır . Palavra atılamaz anında yere yapışırsınız ve Boş konuşamazsınız çünkü ya eğitilirsiniz yada eğitirsiniz yada her ikisi de gerçekleşir .
KAnadalı bir şirkete 6 yılını verdim . Sadece AR-GE de çalıştım . Kendimce bazı nedenlerim vardı . Transfer zamanında hiç kulis yapmazdım tüm teklifleri red ederdim . SAdece ARGE de kalmanın keyfini çıkarırdım . Nedenim çok basit idi . Elit bir grup insan ile beraber olmak her zaman bilgi edinmemi ve tecrübe edinmemi sağladı .
ARGE Evinizin mutfağıdır , yapılan yemek zaman içerisinde ARGE tarafından şekillendirilir . ARGE niz kaliteli değil ise yemek hep vasat kalır . ARGE dışarıya aktarılır ise gizlilik ortadan kalkar ve kalite bozulur . Çünkü başka yan amaçlar daha önemli hale gelir .
Finansçılar ile ARGE ciler arasında temel fark para , insan ve bilim in kullanılış biçimidir .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri