Dostum tebrikler 4Ç den bahsetmemiştik iyi olmuş ancak önümüz 3Ç ve ben piyasayı ters köşe yapacak başarıda bir çeyrek bekliyorum. GM çok istekli,çok hırslı...Bunu aşama aşama finansallarda göreceğiz inşallah...
0,36 PD/DD ile işlem gören bir noktadayız,sözün bittiği yer...Yapı Kredi 13,5 milyar tl lik piyasa değeri kadar karlılığı, kendi sunumlarında ortaya koyduğu gibi 2,5 yılda çıkaracağını iddia ediyorsa, bizede yatırımcı olmak düşüyor...He bazı arkadaşlar sunum revize olmalı diyor,peki 4,5 yıl olsun,sizi mi kıracağız...Acelemiz yok bekleriz...
Sadece %17 si halka açık, aslan payının %83 ile ana hissedarlarda olduğu bir şirketen bahsediyoruz. Adamlar daha dün bedellide 3,5 milyar tl ye yakın parayı %0 faizle şirketin kasasına koymuş!!!! Sanıyor musunuz bu film böyle devam edecek! Karlılığında , temettünün de bankalar arasında en iyisin görmeye bu bedelli sonrası başlanacak, aksi durumda adam enayi değil %0 la fonlasın Yapı Krediyi....
3,5 milyar tl koymuş %0 faizle... onun yerine gidip faize yatırsa senede 1 milyar tl cebe indirecekken,bankaya bedelli yapıp %0 la para koydular...Bizim bu şirkette payımız %17 ! onların %83 ....Bu benim için yeterli....Bakalım neden 1 milyar tl faiz yerine Yapı Kredi fonlanmış...Filmin sonu izlemeye değer benim için...
Yer İmleri