kağaıdına sahip çıkmayan onun bunun kağıdında uğraşan patron olmasada olur 15 gün hiç bir şey yapmadı sadece al ver yav neden brute aldırttı anlamadım yazık 15 gün bekleyen sabredenlere beddua aldı bol bol
kağaıdına sahip çıkmayan onun bunun kağıdında uğraşan patron olmasada olur 15 gün hiç bir şey yapmadı sadece al ver yav neden brute aldırttı anlamadım yazık 15 gün bekleyen sabredenlere beddua aldı bol bol
1.80 yapsın 20 bin lot almayan adidir ytd 1 yıl beklerim süremde o nasılsa ben onun .... veriririm ama o kadar karektersiz olduğunu sanmam en azından bitti diye atlayanlara üstten verir benim için farketmez hedef 3.11 ytd
Arkadaşlar bilmiyorum siz nasıl yorumlarsınız bilmem ama benim moralim bozuldu. 2, 06-2, 07 iken deneme amaçlı 2500 lotu 2, 06 dan satışa verdim. Alsaydı tekrar 2, 07 den geri alacaktım ama 10 dakika bekledim alış 2, 04 e düştü almadı bende şimdi iptal ettim ne yapsam bilemedim. Eğer böyle ise bugün için elimizdekileri vermek büyük sorun. Ytd
İki açıdan düşünüyorum. Birincisi bugün en iyi alışım 2, 04 veriyorsan ver yoksa bir daha bulamazsın. İkincisi korkutma amaçlı bak o kadarcık lotu bile almadım elindekilerin hepsini ver kurtul. Yoksa canın yanar. Şimdilik birincisi gibi duruyor. Ama ne yapayım artık kaderimize razıyız. Ytd
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde teorim 1.99 2.00 den mal dahitacak .198 i kaldirip 1.80 e kadar sürecek...
1 senedir tahtayi takip ederim... bu hep böyle olmustur... kursunlari 1.90 altina saklayin...
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri