Sayfa 328/417 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Bu iş büyük kumara dogru gidiyor.
    Ya kayıp göze alınıp, büyük risk alınacak.. Sonunu düşünen kahraman olamaz denecek.
    Ya da bu kadarı bana yeter diyecek çekileceğiz..

Batuhan
    Kumarın ayıbı olmaz Hüseyın kardeş.
    Burda herkez kendı parasıyla oynuyor
    Hayırdır sızın bır sıkıntınızmı var.
    ALINTIDIR
    Çekılen çekıldı zaten,çekılmeyıpte çekılmek ısteyenede tahta orda ,hayırlı olsun şımdıden ,
    De yanı burda karda olup oyunun sonunu merak edıp bekleyen 3 5 kışı kaldık
    Buraya gelıp elınde kağıt olmadan bu olumsuz yazı yazanların sıkıntısı nedır onu anlamadım
    80 lıradan tek kalemde 20000 ışlem gören kağıda 5 lıra etmez dyenler
    tahta kapanabılır dıyenler
    kazık kıme gırecek bekleyıp görelım dıyenler
    Şımdı onlara hıtafen yukardakı replığın son cümlesını yazıyorum
    BREAKING THE WHO"S WHO FUCK ITS OWN SHARES.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben 30 senede sunu ogrendim bir tek diyebilirim.
    Herkes bir seyi ileride benim odedigimden daha fazla odeyecek birisi gelip bana bu parayi verecek dusuncesi ile aliyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ne buyuk ortak topluyor ne de Piramit yukari suruyor.
    Piramit alis gorse daha da fazla verecek bu fiyatlardan.
    Bundan emin olabilirsiniz.
    Ozcan Koknel hoca bir defasinda 6 aydan fazla borsa yatirimciligi yapan kisinin sahitligi kabul edilmemeli demisti bir
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ayrica son 20-30 tl lik artisda A1 takasi pek degismedi.
    Bu iki nedenden olabilir, ya baska araci kurum devreye girdi ya da daha cok capraz islemlerle fiyat yukseliyor, bu arada araya girenler de bu fiyatlardan mallaniyorlar.
    Bir sure sonra ne olacagini herkes az cok tahmin edebilir.
    Syg,

5.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Coventya şirketi nerede işlem görüyor. Piyasa değeri nedir bilen varmı. Coventya Kimyasal AŞ. diye bir şirket var Türkiye de adresi Poltk nin adresi.Bu adreste Covenyta dünyada ki 6 tane Ar-ge merkezinden biri olarak gözüküyor.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Coventya'nın halka açık şirketi yok... Sadece poltk... Gebze'de yerleşik telbis isminde bir firma, satın almadan önce Coventya'nın Türkiye distribütörü idi. Coventya onu da satın alıp politekniğin kiracısı yaptı. Ama farklı bir tüzel kişilik... Dikkat ettiyseniz Binadaki Politeknik tabelesının yanına Coventya ismi de yazıldı. Eski Telbis yeni Coventya kimya oldu, ama karagahları polikniğin olduğu bina... aynı bina iki firma oldu.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

6.  Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    Coventya'nın halka açık şirketi yok... Sadece poltk... Gebze'de yerleşik telbis isminde bir firma, satın almadan önce Coventya'nın Türkiye distribütörü idi. Coventya onu da satın alıp politekniğin kiracısı yaptı. Ama farklı bir tüzel kişilik... Dikkat ettiyseniz Binadaki Politeknik tabelesının yanına Coventya ismi de yazıldı. Eski Telbis yeni Coventya kimya oldu, ama karagahları polikniğin olduğu bina... aynı bina iki firma oldu.
    Coventya halka acik bir şirket olmadığı için Poltk de halka açık durumu istenmiyen bir şey olabilir. Tam terside olabilir tek halka açık şirketi Poltk den daha çok faydalanabilir bir vaziyet çıkabilir.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Coventya nın şirketi borsa kotundan çıkarma ihtimali vardı belki de.
    Pramit bunu gördü, hisse fiyatını yukarı sürerek coventya yı pazarlık için sıkıştırıyor olabilir mi?

Şeytanın avukatlığını yapıyorum.

Bir de güzel senaryo ihtimali, Şirketin ürünlerinin uluslararası pazarda güzel bir yer edinebilmesi ihtimali. Bir şekilde buna benzer bir senaryoyu öğrenen A1 Capital fiyata bakmadan topluyor olma ihtimali.

Borsada şirketlerin an itibari ile bulundukları durum, fiyatları üzerinde belirleyici etkide bulunsa dahi asıl belirleyici olan şirketin gelecekte ne duruma geleceği daha çok belirleyicidir.
    Bu nedenle şirketlerin fiyatları ile mevcut bilançoları uyumlu olmayabilir.
    Evet bu konuda hak veriyorum çok eskilerde Netaş i yabancı alıp bir süre sonra korkunç fiyatlara sürmüştü yanılmıyorsam 15 liralardan 450 lira gibi bir rakamlara bazen şirketin geleceğine de yatırım yapilabiliniyor.

8. Burada o kadar çok ihtimal konustukki benim için hepsi çok değerli bütün katkı veren arkadaşlar filmin sonunda hepimiz ogrenicez nasıl biteceğini filmin bazılarımız bak gördün mü ben haklı çıktım diyecek tabii haliyle çünkü onlarca ihtimal var ortada gezinen bakalım mevlan neyler neylerse güzel eyler...

Sayfa 328/417 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •