Borsada 150 bin üstü yok bunu geçenlerde yazdım zaten, suanki bar ile 158 bin bari aynı bar ,yaşayıp göreceğiz ve siz diyeceksinizki biz bu adamı ciddiye alsaydık iyiymiş kendimi ispata ihtiyaç duymuyorum zaman zaman buraya diğer topiklerdeki yazılarımı alintiladim ve ne kadar haklı çıktığını görmemek için kafanı kuma gömmen lazım en basitinden algyo özelinde 27 altında senet ölür 20 21 arasındaki gap i alır dediğimde livehuman 68 72 hedefini yazıyordu sunuda soylim 27 altında ölür dediğimde 20 altınida beklemiyorum demiştim iyimser kalmışım 18 leri bile gösterdiler bu hisse bölünmeden 21 di en yükseği ve ben orda satıp herkese tüm topiklere 4 TL den Karel alın dedim teknoloji hissesi herzaman iyidir eski olanlar hatırlar özellikle SAYİN FEL hiç tanımadığım halde yalvardım inanmadı şimdi objektif düşün ve bak noldu Karel dediğim yerden 9 a katlamış bu hala 21 bile değil sayın fel topikte ise dogrulayabilir beni
Sorunuz eksik kalmış algyo nasıl 32 lerden gelip 20 22 deki GAP i aldıysa endeksinde 120 lerde GAP i var o da orayı alacaktır amma hard alır amma soft amma fast alır amma slowly eğer bunda da haklı çıkarsam bu gönderiyi ben değil siz bulup harbiden ustadmissin diyeceksinizde benim öyle bir derdim yok
Aaaa 2056 şaşırdım mi hayır daha geçenlerde yukselemeyen hisse düşer dedim mi demedim mi ibraham
Borsada encok işime yarayan tecrübe ile de öğrendiğim dip reversel tepe reversel bu iki olguyu öğrenmenizi şiddetle Tavsiye ederim
Yer İmleri