Originally Posted by
m_tech
maalt başlığında bir hfy vardı, gel pompaladı pompaladı yok 3 haneli olacak vs, 21 lerden çaktı ....p gitti. şu an 16,86 fiyatı. Bu da ona benzemez inşallah.
dostum benim maliyetim 21,40 tır ve şu anda gördüğünüz gibi 21,34 fiyatındadır..benim lot adetim de 2 700 adettir...
ben 8 yıldır topiklerde yazıyorum...yazarken de vebal almamaya çalışıyorum...bir şeyler yazarken de delilleri ile ve altını doldurarak yorum yapmaya çalışıyoruz...ki yorum yaparken de kimseye al ,sat veya tut demiyoruz...herkesin kararı kendinedir...isteyen alır isteyen satar ,isteyen da tutar..bu karar sizindir..bu verdiğiniz kararın sonuçları ile siz karşılaşacaksınız...
eğer karınız doğru ise piyasa sizi kar ile ödüllendirecek...yok eğer yanlış ise zarar ile cezalandıracaktır...karar sizlerin dostlar...
2018 haziran temuz aylarında cironun en yüksek olduğu çeyreklerde bilanço beklentileri satın alındığı vakitlerde , banvit bu ciro ve karlılık büyümesi ile 40-50 tl aralıklarını görebileceğini tahmin ediyorum..bu bir tahmindir kesin olacak diyemeyiz..yanlız bu tahmini yaparken bilgi ve tecrübelerimize başvuruyoruz...
hissenin olası çıkışlarında herkes gibi bizim de trade hakkımız var..yine herkes gibi tutup tutmama hakkımız var...ama hisse ister elimizde olsun isterse de olmasın fikirlerimizde bir değişiklik olmaz...yaklaşık son 3-4 aydır bu hissede bazen ara vererek yazıyorum...dediğim gibi fikrimiz bellidir ve her zaman da söylemekten çekinmeyiz...
banvit beğendiğimiz üç beş hisseden biridir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri