bir deli
bir taş
bir kuyu
40 goy goycu
ironi = inori
bir deli
bir taş
bir kuyu
40 goy goycu
ironi = inori
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
bu hisse elinizde patladığı gün niyetimin ne olduğunu söyleyeceğim size.bir düşünün ne olabilir benim derdim.bende hisse yok.ama burada 25 kuruştan satılan bir hisse 3 lira üstünde iken 10 lira olacak diye beklenti aşılamaya çalışan ******** bir grubun oyununa gelmeyin diye uyarıyorum.çünkü malı elinde bulunduran bu ******** grubun daha önce beni asuzu hissesinde nasıl oyuna getirip hayatımı kararttı ise şimdi de burada küçük yatırımcıyı oyuna getirmeye çalıştığına şahit oluyorum.25 kuruşluk hisseye 15-50 kat değerinde migros hissesi verilirse acaba tesko kipa nasıl bir yaptırımla karşılaşır.hukuki açıdan bunu nasıl izah eder önce bunu düşünün.en azından ben yürütmeyi durdurma kararı için mahkemeye başvururum.elimde kipa vardı 25 kuruşa satılınca ben de 2 den sattım ama şirketin bu yaptığı satışın hileli olduğuna delalettir derim dava açarım.bizim gibi yatırımcıları ters köşe etti tazminat davası açarım.tabi benim gibi binlercesi de açar.bunun altından nasıl kalkar hukukçulara bir sorun derim.Ben bunları söylerken spk dan görüş aldığım ve böyle bir şeyin asla olamayacağına inandığım için konuşuyorum
Sayın 2020 niyetiniz iyi ise elimizde patlamadan önce soylerseniz samimiyetinize inanirim...patladıktan sonra iş işten geçmiş olur..bak ben size söylemiştim olur ki şu sizi kandıran gruptan farkıniz olmaz..tabiki 10 da olması 25 de olması haber teknik temelsiz manipülatif olur...satış sözleşme sini bilmediğimiz bir ortamda herşeye açık duruyoruz..lütfen iyi niyetinizi bize gösterin ve argo kullanmadan,sakin bir şekilde net soru işareti bırakmadan,mecaz ,mübalağ sanatı yapmadan paylaşım yapın ki sizin dediklerinizi anliyalim...bizde oyuna gelmiyelim..gerçi ben filmin sonuna kadar buradayım...ya kottan cikariz yada birleşme oda olmadı batariz...
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +203 olurken, ortalama tahmin +192 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 27 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -320 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 2'si negatif, 25'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
(07/08/2017 - 09:21:56)
hisse defter degeri 1 tl yani sermaye eşit
ama özel hesap dönem izni Maliye bakanlıgı 1 ocak 2018 geçerli olacagı için olası birleşme 2018-6 finasallar ile yapılır en erken buda 1 yıl demektir.
diyelim %95 üstü oldugu için kottan çıkma hakkı var o zaman da son 1 aylık ortalama da çagrı yapacak.
%97 bulamadıgı için ortaklıktan çıkarma hakkı zaten yoktur
Yer İmleri