Sayfa 329/343 İlkİlk ... 229279319327328329330331339 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Ne kadardır bekliyorsunuz bilmiyorum ama 438 maliyet fena değil iyi hocam,
    Ayrıca bu hissenin son 4 aydır düşüşündeki en büyük pay sahibi city,
    city nin 740 k malı vardı, malının çoğunu sattı, tekrar alıma bugünden başlasa , agresif hızlı değil de sakin sakin alsa 1,5 ayı bulur.
    T+2 de city 759 k ya çıktı , zamanını bilemem ama uzun zaman almaz, mutlaka hisse fiyatına olumlu olarak yansıyacak.

2. ANALİZ-2. Çeyrekte Yatırımları Artan BİST100 Şirketleri(GCM Yatırım)18/10/2024 14:48:14
    Borsa İstanbul'daki şirketlerin yatırım harcamaları gerçekleştirmesi, hem şirketlerin hem de piyasanın genel sağlığı ve büyümesi açısından büyük öneme sahiptir. Bu yatırımlar, şirketlerin gelecekteki büyüme potansiyelini artıran stratejik adımlar olarak değerlendirilebilir.

Aşağıdaki tablodaBİST100şirketlerinin maddi ve maddi olmayan duran varlıklarının 2024 yılının ikinci çeyreğinde, ilk çeyreğe göre yüzdesel değişimlerini gösteren veriler bulunmaktadır. Belirlemiş olduğumuz filtreleme sonucunda 10 şirketin yatırımlarını artırdığı dikkat çekmektedir.

https://www.gcmyatirim.com.tr/arasti...100-sirketleri

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    Foreks
    Metals Market
    Montel News
    Foreks Twitter

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. umutsuzmuyuz hisseden yazan çizen yok bilanço ne gelir yorumları alalım

4. Umutluyuz , kızgınız , pusuda bekliyoruz.

5. Bistte büyük bir düşüş olmasın, ülkede defacto bir durum olmasın,
    önümüzdeki hafta kapanışı 460/500 arası bir yerde olur diye düşünüyorum,
    Hissemizde konsolidasyon sürecinin bittiğini düşünüyorum, son 2/3 gündeki işlem hacminin de konsolidasyon sürecinin bittiğinin işareti olarak değerlendiriyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Bistte büyük bir düşüş olmasın, ülkede defacto bir durum olmasın,
    önümüzdeki hafta kapanışı 460/500 arası bir yerde olur diye düşünüyorum,
    Hissemizde konsolidasyon sürecinin bittiğini düşünüyorum, son 2/3 gündeki işlem hacminin de konsolidasyon sürecinin bittiğinin işareti olarak değerlendiriyorum.
    421,75 kapatsa daha iyi olacaktı işlem hacmi uzun süredir yükselişi destekliyor bekleyip görelim

7. İşteyim şimdi biraz işim hafifledi , yazabilirim,
    Dün bir arkadaş özelden yarın ne olur diye sormuştu, cevabımı buraya yapıştırmayı beceremem , öğleye kadar -%1/2 gezdirip , öğleden sonra yeşil yakarlar diye cevaplamıştım, bakalım ne olacak.

8. Yorumum doğru çıkarsa şu anlamı çıkarırım , mal dağıtmak istemiyorlar, ilgi çekmek istemiyorlar, kısa vadede hisseyi yürütecekler.

Sayfa 329/343 İlkİlk ... 229279319327328329330331339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •