Sayfa 329/804 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Yani grafik ne anlama geliyor? İyiye mi işaret kötüye mi? Bu da soru mu şimdi[emoji45]
    Bu soruları bugün sormayaydın iyiydi[emoji5]bakalım izlemede kalmak panik yapmadan izlemek gerek endeks illaki bi destekte tutunacak kaldı ki tutunmadığında da ilerleyen kağıtlar var.ben nugyonun sesteklerine güveniyorum düşüşü endekse bağlıyorum ama emin olmak için takip ve sabır gerek.en olmadı long oluruz[emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ah nugyo ah bugün iki kez yanılttın beni..

Grafik mrafik boş bunda anca trafik olur ytd sürün dur ********

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. Endeks 500 puan yukarıda bizim kağıtta 4.63 e mal veriyorlar. Dünkü kapanışın da altına. Ne acayip bir kağıda yatırım yapmışız.

5. Ben bu kadar saçma spek saçma tahta yapıcı ve saçma tahta hareketleri görmedim.alıyo zararına veriyo alıyo zararına satıyo
    Gerçekten merak ediyorum amaç ne acaba .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Ölüm sessizliği var burda gene... herşeyin hayırlısı inşallah

8. Nugyo dosta korku düşmana güven verir...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 329/804 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •