Sayfa 329/650 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sanfransisko Yazıyı Oku
    Aynen....Sığırlar borsadan anladıklarını zannederler ama 2 satırlık basit bir KAP haberini analiz edemezler aptal aptal tahta kapanıyor yaygarası yaparlar..ulan bilmiyorsaniz bari bilen birine veya googla sorun.
    süperdi saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    12 aylik bilancosunun kötü gelecegini dusunuyorum ama zaten bu durum fiyatlanmstir ! 118.000 endeks 2.30 fiyat ekseninden bakarak soyluyorum tabi

# yatırım tavsiyesi değildir #

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    12 aylik bilancosunun kötü gelecegini dusunuyorum ama zaten bu durum fiyatlanmstir ! 118.000 endeks 2.30 fiyat ekseninden bakarak soyluyorum tabi

# yatırım tavsiyesi değildir #
    onceki yazilarimda yazdigim gibi evet cok cok dogru tespit..

2016 2017 bilanco kıyaslamasını yapanlar hayal kırıklıgına ugrayacaklar. cunku inanılmaz olumsuz fark olacak...

ama soyle bir sey var verus da zarar acıkladı ama 14 den 25 gitti neden cunku adana maden sahası gibi haberleri uygulamaya gecirdiler.. bilanconun olumsuz etkisini masallarını uygulamaya gecirirlerse atlatır.

Vertunun hic bir inandırıcılıgı kalmadı.. 2018 halka arz edilecek şirket diye arattırın vertunun bize masal anlattığı 2 şirketinde adı geçmiyor ???

4. 120 bin endeks bu fiyat şaşırtıcı değil güven kalmadı söylenen hep soyut kaldı gerçekleşen yok bunlara ilave bilanço tatminsiz.Şirket tarafında kovulan olmadığına göre bu performanstan sadece biz şikayetçiyiz.İlginç..

Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Sn.Serdarkazancı dan yorum alabilirsek makbule geçer!(Senedin gidişatı ve beklentileri anlamında!)
    Sn. Mobiussoros
    Öncelikle mesajınızı yeni gördüm. Vertu benim gersan öncesinde gözağrımdı. Gersan ile ters düşünce hisseden ayrılmıştım. O zaman bu karlılığa göre ederi 5 TL demiştik. 2,5 TL den hareketi yapmıştı. Fakat öküz ölüp ortaklık bozulunca kar düşmeye başlayıp birde anelt fiyaskosu eklenince taban yaptı. Ben temel analize bakarım. Şuan için sadece teknik bir analiz yapabilirim.

Aslında ben size Vertu için beklentiniz nedir? diye sorsam bize son durumu bi özet yapsanız!

7. Sn Serdar emeğinize sağlık.Aslında halka arz dışında (oda şuana kadar fiyasko)temel olarak bilanço beklentim benimde kötü.Hissede 2,10-2,15 bandından 600 bin lot ak yatırım ve a1 alım yaptı.Onun etkisi ile 250 yaptık.Yalnız bugün bu iki kurum alıcı iken is ve garanti yatırım 100 er bin lot bastı bakalım yarına.Teknik olarak kısa vade de 2,34 ve asıl 2,57 direnç mevcut.Yükselişe geçebilmesi için 2,57 yukarı kırmalı. Anladığım satış baskısı yaratılıp dökmeye çalışılmakta Piyasadan satış gelirse birşeyler olabilir anccak. Yoksa süründürürler gibi.Saygılar.

Ytd.Değildir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 329/650 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •