Gedik-bank of america gibi ağır kurumlar önce sattı sonra dönüp geri aldılar..
Gedik-bank of america gibi ağır kurumlar önce sattı sonra dönüp geri aldılar..
Bugün de çok ky döküldü benimde yarısı gitti yapacak bişi yok adamlar psikojiyi çok iyi biliyor haftaya bakalım ne olacak hayırlısı
Evt çevremde ve forumlarda dökülen çok olmuş..bryat gibi hareket olabilir..
Dökülecek bir durum yoktu desem belki hadi ya diyen olacaktır bilakis al satlık ekstra para kazandırdı ha ben yapmadım hatta son dakikalard tavan yapar diyede iddaya girdim dökme yapıcaktır ama daha işin başında niye yapsın ha pzt veya salı yapar ayrı mesele geçen cuma bryat aldım 318 altı kritik diye kapanış olarak kapar diye verdim 316 kapadı birgün sonra devam etti sonuc 460 lira birde brütte oldugu için 227 230 yandıgını görünce geri de alamadık vs vs sözün özü herşey kısmet olmadımı olmuyor
O kesin kismetden ziyade olmuyor .. yıldız pazara geciyor yeni yilda bu da pozitif jantsa icin
Acaba günlük yuzde 20 olsaydi belki 300 u gecmisti
Daha önce yazdım alcarı takip ediyor grafikleri açın bakın aynı dedim silkeleme vs bilmem ekrandan 1-2 hafta uzak duran kazanır
hocam bende sattım bugun az mıktarda var ama bryat ve alcara takıldı hareket ılk bryatta patlar bence pazatesı artık cıddı cıktı alcar pesınede bu etkılenır bence kar satısı yapanlar tavandan verenler mutlu olcak gıbı hıssedıyorum her zaman kar al ıyıdır kendını rahatlatıyor ınsan
Yer İmleri