Sayfa 329/691 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Zaten bu hisseyi zararına satan borsaya bir daha girmez, yaklaşık 5 yıldır borsadayım daha önce sayısız hisse aldım sattım 6 ay beklediğim hisseler oldu ama bunun gibisine denk gelmemiştim ya da borsa artık eski borsa değil maliyetime gelsin borsaya elvada artık tahliye günümü bekliyorum. 1.4 maliyet 410 bin lotum var.

2. Çok şükür düzenli gelirim var fiyatlar kuruşlarda kalırsa 1 milyona tamamlarım diye düşünüyorum o zaman maliyette düşer yavaş yavaş çıkar kaçarım.

3.  Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Çok şükür düzenli gelirim var fiyatlar kuruşlarda kalırsa 1 milyona tamamlarım diye düşünüyorum o zaman maliyette düşer yavaş yavaş çıkar kaçarım.
    yapmak istedikleri bu zatan yükselişe geldiğinde hapsedilmiş çok kişi malıyetıne geldimi elinden çıkaracak onlarda bunu iyi biliyor.aslında oralarda bile hisse toplayacaklar.bende bir zamanlar trgo daydım bende maliyete gelsin satıp çıkarım diyordum ki öyle oldu sattığım günden sonra hisse %100 daha prim yapmıştı

4. 1.70 den torunlar da vardı 2.20 lerde çıkmıştım geldiği nokta ortada aksenim vardı 4 maliyetli bölünmeden önce tav vardı 15 maliyetli o da ortada uzun vadede olsa kazandırmış bu kağıtlar bu kağıt 11 yılda içine alanı çekmiş.

5. Şimdi akseni torunları sorsanız patronu çok iyi derler zamanında kilerin hareketlerini bu iki firmada yaptı ne zaman ky satıyor o zaman sürüyorlar hisseyi sonra bakın patron çok iyi oluyor. Ky aldığında da lotlarin parasını faize yatırıyorlar.

6. VUK'ta gösterilen karşılık giderini çözdüm sayın hayek. Marmara-4 için gecikmeden dolayı İhlas grubuna ödenmiş bu tutar. Marmara-4 hasılatını ve total esas faaliyet kârını olumsuz etkileyen bu gider...

Anladığım kadarıyla bu tazminatla birlikte 3-5 birim de verilmiş aynı projeden...
    Son düzenleme : Hissedarxd; 01-03-2022 saat: 16:59. Sebep: Önemli hatırlatma.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Şimdi akseni torunları sorsanız patronu çok iyi derler zamanında kilerin hareketlerini bu iki firmada yaptı ne zaman ky satıyor o zaman sürüyorlar hisseyi sonra bakın patron çok iyi oluyor. Ky aldığında da lotlarin parasını faize yatırıyorlar.
    Yazdıklarınızdan anladığım gençsiniz daha.
    Tüm hisseler benzer.
    Önemli olan alırken kazanmak.
    2011 de alanlar 11 senedir bekliyor.
    ama bu arada bir liradan alıp 17 den satan varmı bilmem ama birkaç mislinden satanları biliyorum.
    Herşey zamanlamada.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    zaten o noktadan rahatsız olmuştum.

işin ucu kar rakamına yansıdı maalesef

emeğinize sağlık sn. hissedarxd.
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    VUK'ta gösterilen karşılık giderini çözdüm sayın hayek. Marmara-4 için gecikmeden dolayı İhlas grubuna ödenmiş bu tutar. Marmara-4 hasılatını ve total esas faaliyet kârını olumsuz etkileyen bu gider...

Sayfa 329/691 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •