Originally Posted by dimitris Daha maske gelmedi yav. Beni ne sanıyorlar acaba . Gururlandım biraz . Demekki beni virüs bulaşamayın insanüstü bir varlık olarak görüyorlar. Hâlâ düzelmemiş demek ki, bana iki kere maske gelince biri fiziki diğeri kod, düzelmiştir demiştim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Hâlâ düzelmemiş demek ki, bana iki kere maske gelince biri fiziki diğer kod, düzelmiştir demiştim. Benim maskeleri sana göndermişler abi .
Originally Posted by dimitris Benim maskeleri sana göndermişler abi . Yok aslında muhaliflik olsun deye yazmamıştım, çok üzülüyorum ben bu duruma.
Originally Posted by reha kaya Yok aslında muhaliflik olsun deye yazmamıştım, çok üzülüyorum ben bu duruma. Dediğimize geldiler . Parayla satacaklar artık. Üzülmene gerek yok abi . Deneme yanılma yönetimiyle işliyor her iş.
Cahil bir insan olmama rağmen, siterler DSO ve bu hekimleri deyip yengenize bu maske takılacak dedim! O hâlâ, hasta değilsen takılmayacak deye sayıklıyordu!
Originally Posted by DeliKAN Ne kadar vaktin var. ? Ona göre anlatalım. Bodrum Turkbuku Hilton oteline gidecektik virusten dolayi gidemeyecegiz orasida hersey dahil sistem. Hilton ismine guvenmekle hatami ettik?
Osmanoğulları dünyayı kurtaracak. ...
Forum Rules
Yer İmleri