Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Kapanista 3 tir firindan yeni cikmis fed dolari girmis yine dow a
Fed e bağımsız diyenler vardi bir zamanlar
Abd ortandan ikiye bölünse yapacaklari ilk sey insanlari kurtarmak degil dow u sisirmek olur.
Isyan etmekte cok gec kaldi halki sefil issiz ac perisan halde 3 5 yahudiye giden 10 trilyon dolarla dowun sisirilmesini seyrediyorlar
Before
After
![]()
pazartesi sabahı kısadaki arkadaşları güzel bi sopalayacaklar.... Yapmazlarsa büyük şans.Vadeli ağır aksak 118.425 den 121.650 ye bir şekilde geldi. Kısa pozisyonda ısrar etmek çok yanlış. Vadeliyi bir anda çizerlerse zarar büyük olur arkadaşlar.
Dow bugün teknik hareketini yaptı ve güçlü bir şekilde yukarı döndü...
Göstergeler güçlü bir şekilde alda iken göçüş bekleyenler çoookkk sopa yiyecek.....
son 3 günde hemen hemen 25.000 kontrat taze poz açıldı...hareketin en üst noktasında oluyor bu...sanki short biriktiriyor bu seviyelerde...25.000 kontrat LONG yapacak adam buradan mı yapar? yapar mı? kafamda deli sorular...
Kapanışta Long giren çok olmuş
Akşam ki pastaya göre
PaZartesi artı gep kesin gözüyle bakan löngledi
6156 adet kontratı alabilecek ky yok... her zamanki gibi...cep to cep dostum....
Geçen cuma kapanışta 4500 kontrat ile basmışlardı. Cep to cep demiştim. Çarşamba günü gerçeklerle yüzleştik tabii ki.
Vadelideki adamlar vatandaşa sürekli kısa yaptırıyor... Böyle gitseler bile vade sonunu otomatikman iyi kar ile kapatacaklar.
Yer İmleri