Sn matesis günaydın la başlayalım ve güzel bir gün olması dileğiyle inşallah. 🤗 Üstadım konfrut bilanço üzerine bu hareket yorumunuz nedir diye rica etsem. Saygılarımla
Sn matesis günaydın la başlayalım ve güzel bir gün olması dileğiyle inşallah. 🤗 Üstadım konfrut bilanço üzerine bu hareket yorumunuz nedir diye rica etsem. Saygılarımla
bu topikte can varmış yeni farkettim... analizler çizimler gayet başarılı ders niteliğinde olmuş...
tskb de sizde kırılımı görmüşsünüz... 0,87 yi kırabilse coşku modu ;)
kısa göstergeleride 0,85 üstünde fena değil...
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Hayırlı olsun güzel paylaşımlar var
Takip edelim yararlanalım
Teşekkürler
endeks hakkinda bi kisa bakis atalim ne yapmis ...
sayfayi ziyaret eden arkdslar hos gelmis sefalar getirmis ...
eli bos gelmemistir umarim ...
ustadlar ov ve uv hatta kisa vade gozunuze carpanlar nelerdir aceba ...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
https://i.hizliresim.com/lqRYYl.png
guzel bakis tskler ...
bu da benim listemdeki cizim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri