Sayfa 33/218 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 257 - 264 arası.

Konu: KAPLM - Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Takas varmi arkadaslar...

2.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Takas varmi arkadaslar...
    Burada paylaşım yapanlar bence spekin adamları. Yoksa bir takas atılırdı diye düşünüyorum. Citinin elinde 45 bin lot kalmış. Ama son 2 gün dahil değil. perşembe cuma ne yaptı bilmiyorum.Ama anlaşılan elindeki tüm malı çıkacak.O çıkmadan da bu kağıt yürümez. Diğer bir husus citi neden çıkıyor. Bunu da düşünüp bulmak lazım. Gün sonu günlük işlemleri atabilecek varsa şimdiden tşk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,369
     Alıntı Originally Posted by foodengineer Yazıyı Oku
    Burada paylaşım yapanlar bence spekin adamları. Yoksa bir takas atılırdı diye düşünüyorum. Citinin elinde 45 bin lot kalmış. Ama son 2 gün dahil değil. perşembe cuma ne yaptı bilmiyorum.Ama anlaşılan elindeki tüm malı çıkacak.O çıkmadan da bu kağıt yürümez. Diğer bir husus citi neden çıkıyor. Bunu da düşünüp bulmak lazım. Gün sonu günlük işlemleri atabilecek varsa şimdiden tşk.
    Bilancoyu bekliyoruz sayin foodengineer
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bilancoyu bekliyoruz sayin foodengineer
    bilancoya kadar bu koprunun altindan cok sular akar.buyuk ihtimal citi elindekini bitirdi.yada tekrar almaya basladi. sayin folozof gunluk pastayi paylasma imkaniniz varsa paylasirmisiniz.

5. 3.44 den 120 bin lot alındı.Bu hisse için bu kadar lot çok çok fazla.Teknik olarak 3.42 üzeri kapanış yıllık zirvesi olan 4.17 kanalına götürüyor.Yine de yatırım tavsiyesi değildir yarın olmazsa başka bir zamana gider ama hazırlık yapıldığı çok belli.

6.  Alıntı Originally Posted by Ytdky Yazıyı Oku
    3.44 den 120 bin lot alındı.Bu hisse için bu kadar lot çok çok fazla.Teknik olarak 3.42 üzeri kapanış yıllık zirvesi olan 4.17 kanalına götürüyor.Yine de yatırım tavsiyesi değildir yarın olmazsa başka bir zamana gider ama hazırlık yapıldığı çok belli.
    Birde pasta paylaşsaydin iyi olurdu
    Bugün için eksiden artı kapatan nadir hisselerden bilançosu iyi gelecek gibi kriz patlak vermeyeydi bugün tavan kapatırdi gibi.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

7. sığ hisse, alan olsa hızlı çıkar bugün yatırım finans 80 bin almış,2.4 dan... yarın biraz çıkar diye düşünüyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,369
    Yarin ilk 30 dk cok onemli
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 33/218 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •