Takas varmi arkadaslar...
Takas varmi arkadaslar...
Burada paylaşım yapanlar bence spekin adamları. Yoksa bir takas atılırdı diye düşünüyorum. Citinin elinde 45 bin lot kalmış. Ama son 2 gün dahil değil. perşembe cuma ne yaptı bilmiyorum.Ama anlaşılan elindeki tüm malı çıkacak.O çıkmadan da bu kağıt yürümez. Diğer bir husus citi neden çıkıyor. Bunu da düşünüp bulmak lazım. Gün sonu günlük işlemleri atabilecek varsa şimdiden tşk.
3.44 den 120 bin lot alındı.Bu hisse için bu kadar lot çok çok fazla.Teknik olarak 3.42 üzeri kapanış yıllık zirvesi olan 4.17 kanalına götürüyor.Yine de yatırım tavsiyesi değildir yarın olmazsa başka bir zamana gider ama hazırlık yapıldığı çok belli.
Birde pasta paylaşsaydin iyi olurdu
Bugün için eksiden artı kapatan nadir hisselerden bilançosu iyi gelecek gibi kriz patlak vermeyeydi bugün tavan kapatırdi gibi.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
sığ hisse, alan olsa hızlı çıkar bugün yatırım finans 80 bin almış,2.4 dan... yarın biraz çıkar diye düşünüyorum..
Yarin ilk 30 dk cok onemli
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri