“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
10:15 itibariyle derinlik.
Dun ATA 8 bin lot almis. Ondan onceki gunlerde UBS 15 bin lot.
Hadi be kumas, atraksiyonunu yap artik.
![]()
52'den sattiklarimdan beri tam 1.5 sene gecmis. Endeks 70 Bin, Dolar 2.9 o zaman.
Bu "hint kumasi" da hareketlerini Elliott dalgalari gibi 30 seneye yaymaya basladi.
NOT: "Hint Kumasi" diyoruz da, belirtmekte yarar var hissenin ortaklarini kizdirmamak icin. Ben icat etmedim bunu. Hisse 60'tayken birisi geldi "Bulunmaz Hint Kumasi" diyordu. Ordan kalma.
Son düzenleme : 666; 24-08-2017 saat: 16:08.
Bugun de 36 bin lot gecirmis UBS 58.90'dan. Tam kalantormus. Dun kapanista 250 bin lot kendine alip satti islem hacmi artiyor diye gostermek icin.
Tek satan UBS. Bir de Integral satmis. 20 lotcuk.
Alanlar 26 araci kurum.
Yanliz bugunki islemelrin hemen hepsi ilk 15 dakikada oldu. Ne haber gelmis ki?
Muahahaha. Korkulur senden be hint kumasi. Bugunun mallari bunlarmis. Akli sira flash mob yapacaklar. Tam komedi.Sabah UBS'ten mali yiyenler satisa gecti. Gedik UBS'ten 58.90'dan aldigi 12 bin lotu 57.80 ortalama ile satti. Alan yok belirgin.
Sabah ilk 15 dakikada ne oldu bu hisseye acaba durduk yerde o kadar degisik araci kurum geldi alima
Yuh adamin teki 700 bin liralik alim yapiyor birisi twitterden al sinyali verdi diye.
![]()
Yer İmleri