Bence de bunun asil degeri olsa olsa 0 TL olur, bu kadar damızlıgın biriktigi bi yerde ederi budur bunlarin
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de bunun asil degeri olsa olsa 0 TL olur, bu kadar damızlıgın biriktigi bi yerde ederi budur bunlarin
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİRLEŞME VE BÖLÜNME TEBLİĞİ NE BAKTIĞIMIZDA (1) Bu Tebliğ, 06/12/2012 tarihli ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası
Kanununun 23, 24 ve 29 uncu maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.)
oran 0.718377305 çıkmaktadır. Yani bir lot PİMAŞa verilecek EGPRO 0.718 dir.
![]()
*** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Peki 0.72 verilcek kagit neden terse asagi dussun.daha hesap yapilmadi galiba.firmanin yeni degerlemesi cok dusuk cikma ihtimali olabilirmi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süreç çok uzun, tebliğe göre verilecek hisse miktarı belli ama egpro'nun fiyatı çok oynak, bu nedenle her türlü işlem ve algıya açık bir durum. Şirket sahipleri aynı olduğu için AYRILMA HAKKI da söz konusu olmaz. Yani tek şık TEBLİĞ'deki gibi özkaynak yöntemi ile birleşme ve bunun için en az 2-3 bağımsız şirketten değer raporlaması gerekiyor. SPK izinleri vs vs. NTHOL-NTTUR örneğinde olduğu gibi süreci tahmin etmek çok zor.
*** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Peki hocam bu fiyatlardan girmek kagida risklimidir sizce.gerci egpro fiaytiyla direk alakali.oda cok sig tahta.3 lerden geldi 9 lara.onu cok pis basarlarsa biz pul oluruz.o zaman spk nasil islem yapar hala oran uzerindenmi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın yuzdeoncu;
Harika soruya harika cevabı kendiniz vermişsiniz. Tebliğ bu, sahiplik değişseydi ayrılma hakkı ve dolayısıyla da borsa fiyat ortalamaları geçerli olabilirdi ama ben TEBLİĞDE sahiplik değişmeyince başka birşey bulamadım. Mevcut özsermayeler belli ancak patron yeni değerlendirmelerle farklı tutarlara ulaşıp farklı sonuçlara da ulaştırabilir. Yani muğlaklık hat safhada.
Ama şu var, İnşaat sektörüne baktığımızda, deprem riski taşıyan 7 milyon konutun bir an önce yıkılması gerektiği belirtilirken bu firmalara çok iş çıkar bu nedenle uzun vadeli düşünenler için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yine belirttiğiniz gibi en büyük risk de, her iki hissenin aşırı sığ ve kontrol altında olması. Dünkü satışlarda ben mal dağılımının olduğunu da düşünmüyorum, cepler değişmiştir en fazla.
SPK TEBLİĞİ İÇİN LİNK :
http://www.spk.gov.tr/apps/teblig/di...on=displayfile
Yer İmleri