Sayfa 33/909 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7271 madde; 257 - 264 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by shahzada Yazıyı Oku
    Kac yil hedefiniz var
    Hocam grafiğe usd bazlı bakarsanız daha evvel 2 kes 6,5 usd üstünü test ettiğini görebilirsiniz. Tarihi hatırlamıyorum. Bir ara grafik atarım. 12 ay içerisinde test etmesini hatta aşmasını umut ediyorum, Rabbimden diliyorum.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

2.  Alıntı Originally Posted by kamuran66 Yazıyı Oku
    11.80 gunluk bolinger destegi ustunde kapanmasi olumlu ama yarin genele yayilan satis gelirse bunu bahane edip 11.50 alt banda cekebilirler. Yarin 11.91 yukari kirar ise12 destek olabilir. Hatirlayin halkb genel mud yrd. Tutuklandiginda kagidi 12.05 den 10.20 kadar cektlier. 1 haftada kagit kendini 12 uzerine atti satanin yanina kar kaldi.
    Benim dusuncem kagidin ederi verdigi temettuye gore en az 25_30 TL olmasi gerekiyor. Patronlarin cekismesi den. Kagit ederini bulamadi.
    Buda grafiği
    images (1).jpg

3.  Alıntı Originally Posted by kamuran66 Yazıyı Oku
    Buda grafiği
    images (1).jpg

4. benim hedefim burası bakalım ne zaman gelecek barları sayarsak 3 ay sonra 4,5 dolar

5. bu da fırından yeni çıktı sıcak sıcak, haftalıkta bayrak hedefi 5 dolar

6. ooo kimseden ses çıkmıyor kimsecikler kalmamış hissede, amaaa yabancı burada beylerr dikkat dikkat

7.  Alıntı Originally Posted by boombastiC Yazıyı Oku
    benim hedefim burası bakalım ne zaman gelecek barları sayarsak 3 ay sonra 4,5 dolar

Barları dosdoğru yerleştirirsek 3 ay sonra 3,5 usd üstü olur. Soldaki yeşil band boyu kadar 1,5 boy atmasını bekliyorum artık.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

8. İlginç kimse pasta paylaşmamış. zaten pastada da kayda değer birey yok. Bu daha bi ilginç
    Elde tutulan mal maliyeti kapanış değerinden baya bi yukarıda kalmış. Yarın gap bekliyorum 4-5 kademe. Nasip artık.

Sayfa 33/909 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •