Sanki grnyo borssad yokmuş gibi davranıyorlar,yani çıkın gidin bu kağıt unutulmuş diyorlar ama bu sessizlik heran bozulabilir!!!İnşallah iyi manada bozulurda zararlarımı kurtarır,defolur giderim...ytd...
Sanki grnyo borssad yokmuş gibi davranıyorlar,yani çıkın gidin bu kağıt unutulmuş diyorlar ama bu sessizlik heran bozulabilir!!!İnşallah iyi manada bozulurda zararlarımı kurtarır,defolur giderim...ytd...
degerli yatirimci arkadasim gercektende boyle bir kagit yerine uzun vadede celik sektorune girseydiniz temettu ve yukselislerle cok guzel karlar elde ederdiniz.ben de bu sirketi sahibi elinden satar diye beklentiyle almistim.sizin adiniza cok uzuldum boyle onursuz sirketin hissesinde zarar yazmaniza.Rabbim insallah yuzunuzu guldurur.
Üzülmeyin çıkacak zararınız
Peki bu nasıl olacak.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel düşüncelerinize çok teşekkür ederim. Bu kağıda nasıl bulaştığını ben bile anlamış değilim, satamiyorumda.Çünkü bayağı zarardayim.Bu kağıdın yerine dolar altın ne alsam yaklaşık 7-8 kati kar etmiştim.Umarım küçük yatırımcı tüm arkadaşlar gönlünce kazanır..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine sert dùstù.vi
Yine sert dùstù.cikarken kili kirk yarar,duserken parasutsuz duser adi hisse.
Yer İmleri