Faiz yüzünden sanayi sirketlerinin karları eridi, dövizi serbest bırakmaları lazım, kimse batmaz dövizden memleket dolarize olmuş zaten
Faiz yüzünden sanayi sirketlerinin karları eridi, dövizi serbest bırakmaları lazım, kimse batmaz dövizden memleket dolarize olmuş zaten
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
yaw benim ev neden iyi benjamin etmiyor,6 yıl oldu içeri ğirdik benjamin bazında,,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Kardeşim, camilerin maliyetleri yüksek, tepkiniz doğal ve anlaşılır. Son yılların ısraf ve tüketiminden belki camiler de payını almıştır.
Ancak, su spor kluplerine ve yabancı futbolculara bi et atsaniz. 1 sporcuya bi cami parası verebiliyorlar...nasıl oluyor bu isler..kıyaslamak yanlış da, camiler müslüman toplumun doğal ihtiyacı ve cogunlukla fakir insanların katkilari ile yapılıyor.
Her türlü aşırılık israf luxe karşıyız.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu altın hipodromda kumda koşan eşekleri bile geçti..!!
ben de kendi birikim deneyimimi yazayım da ibret alsın gençler;
zamanında yeni evliyken para biriktirelim elimizdekiler çarcur olmasın diye batırımlık ev almış bulunduk(tamamen cahilce)
ödediğimiz peşinat + taksitleri günün kuru ile tek tek hesapladığımda 115bin dolar ediyor.(faizi hariç).. aynı daireyi şu an satmaya çalışıyorum ederi max 45bin dolar. arada net 18bin dolar kira geliri elde etmişiz. 115-18-45=55bin dolar zarar. bir de dolar faizi ekleseniz neredeyse 60bin dolar zarar eder.
o zamanlar bu kadar finans okur yazarlığım olsaydı(hisse.neti bilseydim) belki tamamen dolar almazdım o parayla ama eminim çok daha az zarar etmiş olurduk. çok ama çok pahalı bir ders almış oldum.
o parayı çaldırmış yada dolandırılmış olsam bu kadar koymazdı.
Yer İmleri