Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 33/923 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 7499 madde; 257 - 264 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by amcaturhan Yazıyı Oku
    Sayın Telaşe memuru,

Sizden de eski bir hisse senedi yatırımcısıyım. Çok da sık yazmadığım bilinmektedir. Geçen günkü İşA ya verilen bedelsizlerle ilgili yazım dışında bir yazım daha vardır o kadar. Daha borsa yokken hisse senetleri ile alım satım yaptığımı bilirim.
    Birçoğumuz biliriz ki İş Bankasının bu özel senetleri ayarında senetler borsada çok nadir işlem görmüş ve imha edilmişlerdir.
    Bu senetlerle ilgili nerde çok konuşuluyor bilemiyorum ama bu senetler özel senetlerdir, tabii ki çok konuşulmaları normaldir ve 10-20 yıllık bizlerde mazileri vardır. Ben de bazı hissedaşlarım gibi senetlerin satılmaması için vasiyet vermiş bulunuyorum.
    Bu senetleri Lütfen diğer senetlerle karıştırmayalım.
    Düşüncelerim kendimi bağlar. YTD
    Sayın Amcaturhan ; aslında söylemimiz içerisinde cevapta var bu hisselerin son derece özel hisseler olduğu aşikardır zaten sıkıntıda bu kadar özel hissenin ıskur ve ısatr alamayanlar tarafından toplanmasıdır.Siz kendiniz için özel bir şeyi çok kişiyle paylaşmak istermisiniz? Bu hisselerde böyledir bekletileri büyük fiyatları uçuk olabilecek değerde hsselerde beklentiler çok akışına uygun beklenmez anlatmak istediğim budur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Çok eski borsacıyım uzun geçmişin bana öğrettiği;Bir hisse herkes tarafından konuşuluyorsa o hisseden kaç. fiyat 1200 civarı alanlarıgönlden tebrik ediyorum onların kazanması büyük zamanlama başarısıdır bu hisse uzun vade’de yine çok iş yapacaktır ama özellikle ıs bankası b hissesi özelinde müthiş küçük yatırımcı yığılması mevcuttur herkes bu hisseleri konuşmaktadır bu açıdan ben çok uzun bir süre bu işin gündeme alınmayacağını düşünüyorum tabiki yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil. gönlümde bu düşüncelerimin tamamen tersinin olmasını istemektedir sadece 30 yılı aşkın borsa deneyimimde çok konuşulan hisselerin büyük hayal kırıklıklarına sebebiyet verdiğini gördüm tamamen bu düşüncem kısa ve orta vade için hisseye güvenimi azaltmış olup uzun vade de yine bu hisselerin gündeme geleceğinden şüphem yoktur

İşin sonununa gelinmiş ekim ayı hareketli olur hisselerde boş yapmayın kardeşim, isbtrdehergün mal toplanıyor ayaktamı uyuyorsunuz, yada bu işi bilmiyorsunuz

3.  Alıntı Originally Posted by EsaretinBedeli Yazıyı Oku
    İşin sonununa gelinmiş ekim ayı hareketli olur hisselerde boş yapmayın kardeşim, isbtrdehergün mal toplanıyor ayaktamı uyuyorsunuz, yada bu işi bilmiyorsunuz
    Mal toplamak demek kağıdın düşmeyeceği anlamına gelmez malı toplayan zaten güç sahibidir onun için fiyatın önemi yoktur 35 den alır 17 den alır ama yeteri kadar tahtaya mal gelmez ise 9-10 verip orada da mal bekler bana öğren diyorsun sende bunu öğren öyle abudik gubidik meclis açılıyor bu hafta haber gelir muhabbetti yapma kafayı biraz çalıştır açını genişlet öyle bak senin yorumun borsada işleyişi bilmeden bu hafta meclis açılıyor akif amca al dedi yorumu;) borsa da her şey bu kadar düz işlemez

4. Sayın telaşa memuru gerçekten isminizin hakkını veriyorsunuz piyasa da on bin tane bile olmayan hisseleri kim konuşa bilir ki konuşsa ne fark eder zaten yarısından fazlası bankanın elin de niye insanların moralini düşürdüğünüzü gerçekten merak ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Ali Kütahya Yazıyı Oku
    Sayın telaşa memuru gerçekten isminizin hakkını veriyorsunuz piyasa da on bin tane bile olmayan hisseleri kim konuşa bilir ki konuşsa ne fark eder zaten yarısından fazlası bankanın elin de niye insanların moralini düşürdüğünüzü gerçekten merak ediyorum
    Sayın kutahyalı moral bozmuyorum bir gün gelecek ısatr ve ıskur milyonu devirek ısbtr 250-300 bile olacaktır ama şu mantık yanlış meclis açılıyor anında meclise gelecek hisse uçacak kaçacak şeklindeki yorumlara itirazım var fiyat hareketleri özellikle ısbtr de çok dalgalı olacaktır sürecin sonuna kadar çok tuhaf rakamlar görülebilir buna hazır olmak lazım.Herkese iyi tatiller dilerim

6. Hocam kısa vadede meclisin açılmasıyla çok şey beklemek doğru olmaya bilir, ama 17.000 TL civarındaki İSBTR'nin zamanı gelince 250-300 olabileceğinden de bahsetmişsiniz, peki beklemeye değmez mi sizce. Borsada bildiğiniz gibi sabreden kazanmıştır ve sabırla beklemeye devam edeceğim. Saygılarımla
     Alıntı Originally Posted by telaşe memuru Yazıyı Oku
    Sayın kutahyalı moral bozmuyorum bir gün gelecek ısatr ve ıskur milyonu devirek ısbtr 250-300 bile olacaktır ama şu mantık yanlış meclis açılıyor anında meclise gelecek hisse uçacak kaçacak şeklindeki yorumlara itirazım var fiyat hareketleri özellikle ısbtr de çok dalgalı olacaktır sürecin sonuna kadar çok tuhaf rakamlar görülebilir buna hazır olmak lazım.Herkese iyi tatiller dilerim

Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Emin070 Yazıyı Oku
    Hocam kısa vadede meclisin açılmasıyla çok şey beklemek doğru olmaya bilir, ama 17.000 TL civarındaki İSBTR'nin zamanı gelince 250-300 olabileceğinden de bahsetmişsiniz, peki beklemeye değmez mi sizce. Borsada bildiğiniz gibi sabreden kazanmıştır ve sabırla beklemeye devam edeceğim. Saygılarımla

Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
    Emin kardeşim beni anlamış olmanız beni mutlu etti yazdıklarımın tek cümlesinde bu hisselerle ilgili tek olumsuz söylemim olmadı çünkü bu hisselerdeki potansiyeli inkar eden kim olsa niyetinden şüphelenirim.Benim itirazım İşkur ve isatr alamıyan yatırımcı hisselerdeki potansiyel konusunda bilinçlenince 15-35 bin arası alım yaptı hisseler özel buna eyvallah ama tahta yapıcıları bu özelin çoğuna sahip olmak isteyeceklerinden süreç uzarsa hissenin fiyatı üzerinde çok sert hareketler yapabilirler.benim anlatmak istediğim buydu.şimdi 15-20 den alan insanlar doğal olaeak sabırsızlanıyolar oysa çok iyi biliyorumki burada bir çok arkadaşımız 6.000 den işkur taşıyor ve onlar doğal olarak rahat aynı kişiler 1500 den ısbtr taşıyor bu insanlar bu potansiyeli yıllar önce bilgi ve birikimle keşfedip yatırım yapmışlar onlar içinde sorun yok ama vu hafta meclis açıldı olasılıklar içinde hemen gelmeme durumuda var bu durumda ıskur ve ısatr dolaşımda hisse olmadığından çok risk taşımıyor ama ısbtr bunlardan farklı olduğundan süreç uzadıkça gevşeyebilir ve bu sert olabilir bu durumda psikolojisi sağlam ve kısa vade de paraya ihtiyacı olmamak önemli anlatmak şstediğim buydu ve ısbtr nin çok kişi tarafından alındığını görünce herkesin gittiği yönde borsa fenelde ters hareket eder uyarımı bundan yaptım yazdıklarım tavsiye değil tamamen yılların birikimi ve tecrübeleriime dayanan görüşlerimdir.Saygı ve sevgilerimle.

8. Tey tey tey tey 🦸*♂️

Sayfa 33/923 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •