Originally Posted by aydinc evet garan yine kapanmış az önce baktım kart bilgilerine test amaçlı Burgan yatırım-hsbc- unlu menkul cayır cayır işliyor Aydinim Su hsbc ye girde htt ye bak hele ne yapmis
Syn yuji Dzt aciklanmistir Deniz hesabiniz vardi sanirim Bakabilirmisiniz
Originally Posted by Webster Syn yuji Dzt aciklanmistir Deniz hesabiniz vardi sanirim Bakabilirmisiniz ppf ve kvba harici görünmüyor bende sabah öğrenicem sebebini
Sanırım sn.kartal'in dosyasını bozdum. Tefaştan veri çekemiyor ve o hücrelerde n/a yazıyor. Tıklayınca, important content is empty mesajı çıkıyor.
Originally Posted by verytired Sanırım sn.kartal'in dosyasını bozdum. Tefaştan veri çekemiyor ve o hücrelerde n/a yazıyor. Tıklayınca, important content is empty mesajı çıkıyor. Aynısı benim tablolarda da var. Bir sıkıntı var galiba, siber saldırı vs ?
Originally Posted by verytired Sanırım sn.kartal'in dosyasını bozdum. Tefaştan veri çekemiyor ve o hücrelerde n/a yazıyor. Tıklayınca, important content is empty mesajı çıkıyor. yuji üstadımızın tablosu çok güzel, onu kullanabilirsiniz
Originally Posted by aydinc HTT'nin son değerini bence siz biliyorsunuz Ya aydin hic degismeyeceksin Ne onyargili kendini en iyi en cok bilen olarak goruyorsun Bilsem senden reca edermiydim
Originally Posted by Webster Ya aydin hic degismeyeceksin Ne onyargili kendini en iyi en cok bilen olarak goruyorsun Bilsem senden reca edermiydim hsbc potfoy sayfasından bakabilirsiniz ki bunu çok sayfa önce başka bir üye yazmıştı
Forum Rules
Yer İmleri