Bu nasıl bir şeydir.İşyerinden eve gelene kadar don atlet bırakırlar bunlar adamı.
Bu nasıl bir şeydir.İşyerinden eve gelene kadar don atlet bırakırlar bunlar adamı.
İlk defa endeks 100 ün devre kestiğine tanık oluyorum
Bu durumdan çıkarabileceğim tek olumlu taraf 0.837 deki gap doldu.
Keşke 1 aylığına devre kesseler.Daha sağlıklı olur.
Şimdi onu düşünüyordum. Biz %8-9 kaybettik ama o %14 kaybetti bugün.
Hissenin USD olarak zirvesini gördüğü şubat mart ayında , adamın toplam 35-40 milyon doları vardı , şu anda 12-13 milyon doları var. Satmaya kalksa muhtemelen eline en fazla 7-8 milyon USD geçer. Satmaz da , misal olarak verdim düşüşün dramatikliğine dikkat çekmek için.
Maillerde hep fon dengesinden bahsediyordu , alabilirim de satabilirim de diyordu. Hakikaten ikisini de yaptı. Hissenin çok yükseldiği dönem sattı , çok düştüğü dönem de aldı hem de sattığından fazlasını.
O yüzden ben bu duruma bir müdahale edeceğini düşünüyorum. Sonuçta elindeki arena hisseleri fon içinde USD olarak iyice düştü. Bence piyasanın sakinleşmesi ile beraber tekrar alabilir.
Şu anda 1 milyon dolara neredeyse 1,5 milyon lot hisse alır. Bakalım ne yapacak göreceğiz.
Şirketin değeri 78 milyon dolara düştü. Brightstar hariç zaten o kadar öz sermayesi var şirketin. Hatta belki biraz daha üstü. Bugün bu satışı sadece kar satışı olarak görmüyorum. Öyle olsa mutlaka tepki gelirdi ara ara. Ama şelale düşüşü oldu. Sanki 1-2 elden endeks üzerinde ağırlığı olan hisseleri sattılar. Zaten herkes satış için tetikte idi. Domino etkisi yaptı. Herkes başladı satmaya.
İnşaallah elden hisse alma operasyonu değildir bu. Nakitte olanlara trene binme fırsatı verildi. Pazartesiden itibaren önce sakinleşme sonra tekrar alım olacaktır diye düşünüyorum.
Hükümet istikrara dair bir mesaj verebilmeyi becerse yabancı için de fırsat ama bence bu çıkışın dışında kalan çok insan için alım fırsatı oldu bu. Nasıl tepki verecek piyasa haftaya göreceğiz.
Ömer Musa amca için zor bir hafta sonu olacak. Radikal kararlar vermesi gerekecek yakın gelecek zamanda.
dolar tl balonuna hava basmak ıcın tl bulması lazımdı fetoculerın ve 1001 ısımlı vatan haınlerının ıcınde oldugu dolarpkksının...
O yuzden borsaya robotlarla hızlı tecavuz ıcra edıldı ve tl bulundu...
Tr devletı dolar tl mevzusunun pkkdan daha buyuk sorun oldugunu bılıyor ve sahıs bazında ızlıyordur...
Bu cete bu ıslerı son 2 senedır ıcra edıyor...her sıyası gorusten anasını para ıcın satabılecek herkes bu ısın ıcınde...
Devlet pkk a cozum surecınde el uzattı..pkk polıs ınfaz ettı bugun sıhalarla tek tek ınfaz edılıyor.
Dun asgarı ucret ıle ıscı ısverene el uzattı devlet...bugun sermayenın 2 ıtı konustu devlete...bakalım neler gorecegız bundan sonra...
Dolarpkksı mensupları ulkenın kurtulus savasındakı mandacıların 21.yy versıyonudur.
Reel ekonomıye kaydırmaya calısıyorlar...ıssızlık ayagı da devreye gırsın dıye...
Bugune edırnede tır yakalandı ıcınde bınlerce sılahla...
Papazoglunun ekıbınde dolu pkklı beledıye kadrolarında...
Puzzle ın parcalarını bırlestıren her seyı kolayca cozer
bu arada kureselcı asıcı oc krıpto ya hudıpedo gates ve darpacıların cocuklarından bezos yavsagı bu yaz tr de bulustular...herkes onları bodrum vs de akdenız turu ıcra edıyor zannettı...cunku satılmıs medya sıze o kadarını gosterdı...ama onlar ondan once ıst da bı kac gun kalıp buradakı bekcı kopegı aılelerle op planladılar...hem kur op ve hem de bunun bahane edılmesı ıle ıcra edılen fahıs zamların vatandasa nasıl ıtelenecegı konusunda...kı bugun bı daha dosedıler marketlere cezaları...
Ekranlarda sanal alemde bu vatandası dolar esegı yapanlar...asla bunları anlatacak degıl sıze...
Turk halkına tavsıyem hıc degısmedı: Asla tuvalet kagıdı dolar ıcın elınızdekı gercek ekonomık degerlerı yabancılara satmayın..
Dıjıtal cagda herkesın ne b.k yedıgını takıp etmek cocuk ısı...
ızlemeye devam
Yer İmleri