Sayfa 33/150 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1194 madde; 257 - 264 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1. Sayın zdx benim için mi dediniz anlamadım?

2. Selamlar

Arkadaslar araniza yeni katildim. Tahtayi az inceledim bu sabaha cilirlen cengiz beyde 30 milyon ruchan kaldi , sattiklariylada bunlarin bedelini odmeek isterse oder , odemezsede ruchani satar cikar haftaya persembe cok onemli . Info ruchan alip hisseye cevirip satip arada arbitraj yapiyorki oda kitlendi . Onunda elinde 12 milyon lot vardi sabah bu isten
    Kalan . Tahta artik dusmemeye direniyor . Verirlerse almaya haziriz . Bu rakama bu hisse kalmaz ortalamalari bile 1.42 min . Kur enflasyon , ama karlilik banka yonetimide insaAllah kr ettirir artik . Sonramiz guzel olucak sabredin panik yok

3. Emlak katılım geçen sene ki karını hemen hemen çarpı 3 yapmış.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Demiraslan Yazıyı Oku
    Evet hocam takasta bulunan hisse sayısı 70 m. civarı artmış. Bu nedenle satışları göremiyoruz. Burada şu soru akla geliyor. Adamlar 11 mayısta ödeyebileceği parayı neden şimdi ödeyip rüçhanı hisseye dönüştürüyor? Acelesi ne? Bizim kimin alıp kimin sattığını anlayamamamız için alabilir mi?
    Satışlar, lınan rüçanlarla perdelense bu sefer, satıcı eksiye düşmese bile alıcı taraf artı olması ilazım.
    Böyle bir durumda yok. Çarşamba satışları takasta görünmüyor.
    68 milyon rüçhan hakkı kullanılmış, bunu da anladım.
    Bilinmeyen takasların görünmemesi. Muhtemel
    Tahta baskılandı, virman lı satış talimatları ile farklı kurumlardan satıldı. Sonra alıcı taraf aynı gün tekrar satıcı tarafa malı iade etti.
    Bunun TAKASA göre başka yolu yoktur diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Satışlar, lınan rüçanlarla perdelense bu sefer, satıcı eksiye düşmese bile alıcı taraf artı olması ilazım.
    Böyle bir durumda yok. Çarşamba satışları takasta görünmüyor.
    68 milyon rüçhan hakkı kullanılmış, bunu da anladım.
    Bilinmeyen takasların görünmemesi. Muhtemel
    Tahta baskılandı, virman lı satış talimatları ile farklı kurumlardan satıldı. Sonra alıcı taraf aynı gün tekrar satıcı tarafa malı iade etti.
    Bunun TAKASA göre başka yolu yoktur diye düşünüyorum.
    Şirket şirket olsa zaten kullanılan R miktarını açıklar kimsenin kafasında soru işareti kalmaz.Yine de kimbilir belki kafalarına saksı düşer 5 Mayıs sabahı açıklama zahmetinde bulunurlar.

Niyetleri iyi olsa ortakların bedelliye katılacağını denklere edebilirlerdi. Dahası insan Cengiz Bey ' e sorabilirdi kullanıp kullanmayacağını onu da denklere edebilirlerdi.Ama diyorum niyet iyi değil.

Geçen bedellide de bence natura gıda satıyor ya da Topbaşlar satıyor ayağına sırf yasal açıklamalardan kurtulmak için o payları serbest bir fona pasladılar.

Yalnız dün yenilen VBTS cezası ilginç oldu.Büyük olasılıkla çarşamba günü olan bitenler yüzünden çok şikayet oldu.

YKB de hemen hemen * 5 yapmış geçen seneye göre bunlar hala antin kuntin işlerin peşinde.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 29-04-2022 saat: 23:50.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Arkadaşlar merhaba,

Hisseyı henüz almadım, şu an dikkat ile izliyorum. düşüncelerimi paylaşacağım belkı kızanınız olur ama bu benim düşüncem,

şimdi bu hissenın son bir haftada 0,14 ıle 0,22 lıra arasında bırakın kucuklerı , aracı kurumların ne kadar ruchan aldıgını bılıyormusunuz ? 0,14 ıle 0,22 lıradan alınan her ruchanın hisse dönusum malıyetı 1,25 ve altında- pekı aralık kaç. mesele 0,14 ruchan alan adamın ana hısse malıyetı 1,16 oldu. adamlar 0,14 ılr 0,22 arasında topladıkları ruchanı ana hısseye donusturup, ana hısse tahtasından 1,24 den sattı.. bu hısse fıtaının yukselmemesının temel nedenı de bu, hanı soruyorsunuz ya. kım kaçtan aldıda satıyor dıye. işte aramızda cıdddı bır oranda 1,16 ıle 1,24 arası malıyetlı hıssedar var. ve bunların sahıp oldukları hısse sayısıda oldukca yuksek.ayrıca şirketın karlılık sevıyesı 2022 yılını saymaz ısek bır banka ıcın oldukca dusuk..bu karları ortalama bır aracı kurum bıle yapıyor kı , özkaynakları 300/500 mılyon olmasına ragmen. gelelım hısse fıatına. bana gore banka batmaz ıse. kı batmaz.dıye dusunuyorum buralar bedevanında otesınde ucuz ! ama kımın ıcın ucuz ? orta vade ve uzun vade bekleyecek ben sabrederım dıyeceklerı ıcın. ama bu hafta 1,16 ıle 1,30 arasında malıyetlenenlerın kısada her sıcramada satışları olacaktır. işte sorun bu , bu adamların satışını kım karsılayacak ? tahta yapıcıda bunu bılıyor ve bana gore kısa vade de en az 1 ay kadar cıddı baskı olacaktır hıssede.. bu sebepten ızlıyorum ve bır yerden gırmeyı planlıyorum.. ama sımdı degıl ..umarım bu dusuncem nedenı ıle kımseyı uzmemısımdır. umarım ben alamam ve uzun suredır bekleyen hıssedarlar hızla yukselır ve artıya gecerler. asla yatırım tavsıyesı ıcermez. kendıme nottur..

7. perşembe gununun bence zor bır gun olacak, neden cunku. elınde nakıtı olmayan adamlar, ruchanı ana hısseye donusturmek ıcın ya ruchan satcak yada ana hısse. buda her ıkı tahtadada baskıya neden olacak. persem be sonraı kuresel ve yerel pıyasalarda cıddı bır olumsuz haber gelmez ıse. 1/ 2 puanlık dusulerıde saymaz ısek. artık yataya sarar , bır sure bıktırıma yapabılır. ama sonrası olumsuz bır kuresel ve yerel haber olmaıdıgı surecek ya yatay yada yukarı olur. ama persembeyı ızleyecegım..umarım. bırılerı artık yeter der ve el atar. asla yatırım atvsıyesı degıldır kendıme nottur.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.'nin 27.04.2022 tarihinde başlayan % 85,18518 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş hisse senetlerinin rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin haklarını 11.05.2022 tarihi dahil olmak üzere Merkezi Kaydi Sistem çalışma süresi içerisinde kullanmaları gerekmektedir.

Sayfa 33/150 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •