Bu hisseyi 100 150 sayfa yazdım ama galip yine öpecek ky yı bulmuş o kadar yazdık hiç bişey değişmemiş şimdi şöyle özetliyeyim size hani demiştim galip düşüşleri önce yükselişle karşılar ardından kopuş olur aşağıya diye yani önce Bi boğa tuzağı kurar ardından aşşağı kopuş bunu 7 ye giderken ve hisse fiyatı düşerken görebilirsiniz ardından dinlendirir dinlendirir ardından tekrar çakar demişti onuda yapmış ve yapmakta hala hisseyi city üzerinden çakar tüm aracı kurumlarda malı var hem onların üzerinden satar hemde malı citiye toplar sonra küçük Bi yükseliş ardından yine malı bocalar demiştim onuda yapıyor ve ky her defasında bu adamın oyununa geliyor size bişey daha söyliyeyim şimdi herkes 7~8 yıl önce 5.5 $ a giden mepetten örnek veriyor o tarihte bile şu fiyatı görmüş felan diyor üstünden şu kadar geçmiş 5.5$ bu günkü fiyatıyla hesaplıyor ve bu hisse şuraya buraya gider diye hesaplar yapıyor ağızlarının suyu aka aka ama bilin ki o nu yazanlar bu dediklerinin olmayacağını kendilerinde biliyor ve onlar büyük ihtimal galibin kiripto elemanları neyse neden olmayacağını yazayım çünkü o 5.5$ lı rakamı gördüğünde metro nun elinde 65 milyon mal vardı yani şirketin %85 i elindeydi o sebeple o fiyatı gördü eya galip o fiyata kadar hisseyi taşıdı şimdi elinde 35 milyon mal var hadi 5 milyon civarı daha olsun diğer kurumlarda oldu 40 hadi city ve diger aracı kurumlardan sattığı da Bi 5~6 olsun etti mi 45~46 hepsi bu yani Bi %85 değil hisseye o zamanki gibi hakim değil böyle olunca hisseyi öyle eskiden yaptığı hareketi yaptırmaz çünkü malı kafasına yiyeceğini bilir o da ben kafama yiyeceğime ky nın kafasına vururum der durum bu çaycı maycı diyorsunuz ama adam salak değil ayrıca kendi aracı kurumları var ve başında piyasanın en iyileri var profösyöneler var sans vermezler size neyse inşallah bu dediklerim azıcık aklınızda kalır bu arada malı 6ila 7 arasında boşaltmış sonra diğer kurumlarda beklettiği malı ufak ufak çekmiş fiyatında yukar çekerek gün içi hareketlerle malı satmış depremin ikinci günü bile 344 bin mal basmış city den yani güvenmeyin bunlara hiç bir zaman o vatan millet din iman dediğiniz veya kendini öyle tarif eden adam ağa paşa dediğiniz adam ağzınıza zıçan adam yapmış bunu anladınız mı ey ky cı
Son düzenleme : kilavuz; 11-02-2023 saat: 20:43.
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Yer İmleri