Sayfa 33/257 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 257 - 264 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. muhtemelen tavan çözülecek,,sağlıklı olanda bu ,hacımlı işlem yapa yapa gıtmesi..ben buradayım alfası tutmayı düşünüyorum kısmet olursa..alan alır satan satar..,,,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. bitti mi efsane

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    muhtemelen tavan çözülecek,,sağlıklı olanda bu ,hacımlı işlem yapa yapa gıtmesi..ben buradayım alfası tutmayı düşünüyorum kısmet olursa..alan alır satan satar..,,,,
    Çözüldü, sonunda alabildim

4. vay vay vay

malıyetınız ıyıyse boyle hısselerde sabırla beklemek ,farklı noktalara taşıyabılır sızı,,ilk türbulansta dökülürsenız sonra çok pişman olabılırsınız

vay vay vay..!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    bitti mi efsane
    yenı başlıyor dıyebılırız,,, herkesın kendı kararı düşer çıkar bılemeyız,,ben yatırım için aldım ve tutacağım gerısı kısmet..

6. olması gereken hareketler bunlar,her kademede yenı malıyetler oluşmalı ,,doldura doldura gıtmelı,,

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    olması gereken hareketler bunlar,her kademede yenı malıyetler oluşmalı ,,doldura doldura gıtmelı,,
    selamlar, kesinlikle, her kademe de yeni alımlarla maliyet oluşması hem hisse için daha sağlıklı hemde biz gibi yatırımcılar için. yanlız şunu bilemedim acaba bölünce daha iyi olur mu buralardan veya biraz daha üstünden..

8. yenı halka arzlarda snıca ısı şuan 93 fk dan işlem goruyor ve tavan...arzdan bugune yuzde yuz prım ürettıı..ky gormezkı alfası,anlamazkı,,zamanı geldığınde alsaydım boyleydı şöyleydı der...

bugun ne olur bılınmez,,bız burada geleceğe yatırım yaptık,,,kısmetımızde ne varsa o olacak..

Sayfa 33/257 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •