Sayfa 33/414 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3311 madde; 257 - 264 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Kara03 Yazıyı Oku
    QUOTE=lasttango01;6250376]Kozal bedelsiz açıkladı tavan açar dedim gitmiyor, kront bedelsiz açıkladı eksiye gidiyor. Fiyatladı diyeceğim kozal aşırı artmış ama kront fazla artmamış. Bizim mahşerin üç atlısı konya bfren veya egen bedelsiz açıklasa fiyatladı olur mu acaba ?[/

Karton 770 açıklandı 3500 e gitti
    3800'lere gitti. Beni korkutan endeksin geri gelmesi ile ekürilerin aşağı salması. Bizimki çok bonkör malum.

2. Fren in balataları şişti. Bizde kendi döktüğümüz betonun içinde donup kalmasak bari..

3. Buradan anca egekiz kurtarır ama oda son zamanda bizden 2 kat daha fazla yükseldiği için konfor alanını koruyacaktır. Yar bana bir haber demekten başka bisey gelmiyor elden

4. Guldur guldur deki yalayut İsmail gibiyiz. Frenle egeenin yükselmesini bekliyoruz. Kendi başına bi bok yapacağı yok. Bi yükselten ölürmüsün abi modundayiz

5. Çıkarken 5 puan geriden takip et. Düşerken omuz omuza. Senin cibiliyetine..

6. Küçük enişte, kazıt kazıt bakalim dibi bulabilenmi

7. Hakkını yemeyelim 3500 civarı elimizdekileri almak için çok şirinlik yapti. Bayağı bir lot toplamıştır diye düşünüyorum. Alamadıklarını da şimdi kötü yüzünü gösteriyor aklınca ayı.

8. Sanki giden konyaydı düşüşte Bfren %4 konya %6. Katıksız süzme çocuğu bunlar.YTD

Sayfa 33/414 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •