Sayfa 33/1001 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 257 - 264 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. siyasal islamcılar ve mafyanın siyasi ayağı bu ekonomik çöküşün içinden çıkmak için ve enflasyonu düşürmek için aç ve asgariden geçinen insanlarını boğazını sıkarak çıkacaklarını sanıyorlar adamlar zaten mutfak masraflarını karşılıyamıyorlar bunların sizi taşıyacak güçleri zaten yok bu defa moruklara kıyak yapmışlar köklemeye gitmemişler tarım bakanı yurtdışına ihrac edilen zehirli gıdaların takibini yapıyormu bu gıdalar ülke içinde satışa sunulup millet zehirleniyormu bu ürünlerin kimyasal analizleri neden yapılıp ondan sonra ihracatına izin verilmiyor muhalefette kimse bu ciddi konunun üstüne gitmiyor Türkiye sabıkası bozuk ülke konumuna sokuluyor siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı suriyede sevk ve idare ettikleri cihatçı guruplarla kürtlerin birleriyle anlaşmalarını istemiyorlar bu cihatçı gurupları zorla kürtlerle çatıştırmak istiyorlar pkk bahane edilerek kürtlere saldırıyorlar daha önce terör örgütü dedikleri kürtlerle ankarada konuşup görüşüyorlardı şimdide terörist diyorlar suriyede kabadayılık yapmaktan mafya ağzıyla yakarız keseriz laflarıyla kürtleri tahrik etmekten vazgeçmeliler kürtlerden Göktürklere düşman çıkmaz kurtuluş savaşında malazgirtte yanyanaydılar arap seviciliğinden vaz geçmeliler bunlar daha önce destekledikleri işid adlı cihatçı sapık ruh hastası teröristlerin kürtlerin karılarına kızlarına tecavüz ederken seks kölesi yaparken nerelerdeydiler kendilerini korumaya alınca teröristmi oldular

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Saadete verdim dediydin...
    Belediye seçiminde saadete verdim abi. O da oy kullandığım yer üstüme yıkıldı karıştı. Çok vakit kaybettim. Enişte virvir edecek başımın etini yiyecek vs saadete verdim. Kafamda yoktu ama.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ortada doğru dürüst parti lider yok. Bu en azından onu doldurmalı saçma sapan konuşmalar beyanları var. İmamoğlu bunun danışman kadrosunu da değiştirmeli. İmamoğlu en azından saçma sapan konuşmuyor godummu oturturum diyor
    Son seçimde iki taraf vardı.

1- AKP ve iktidarından nemlananların partileri

2- AKP nin ekonomik politikalarına ve adaletsizliğine karşı gelenler (Bu grubun arasında meral, davutoğlan gibi truva atları da vardı)

Halk ona göre oy kullandı.

Parti veya lidere kafa yormayacaksın.

Mevcut durumdan kurtulmak için kafa yoracaksın.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ben CHP ile dalga geçilmesin diye bunu yazdım konya medyası sakıza çevirdi. 82 Şam 83 Ereğli diye. Bu akp lilerin paylaştığı bir slogan. Bende teli olan köylüm çocukluk arkadaşıma iki saat önce Davutoğlu ile ilgili attığım mesajın ekran görüntüsünü Ayhan başkan ve desidero abiye attım. Ben Davutoğluna oy vermem. Ya da o eski Adalet bakanı Sadullah Erginin aday olduğu Ankara'da olsam ne CHP ye ne deva partisine vermem. Deva partili MV de istifa ediyor sebebi birinci sebep muhtemelen Davutoğlu dur.
    Ülkede parti yok. İsimlere takılmayın.

A.Gül, B.Arınç, Bahçeci.... MTTB nin çocukları ve Cumhuriyetçiler var.

Yılmaz Özdil in yakın tarihi ifşa eden ve bu konuya açıklık getiren bir videosu vardı. Bulursanız seyredin.

5. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Darülaceze Müdürlüğü yaşlı ve bakım evi ücretlerine yüzde 300 zam yaptı.

İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü 2025 ücret tarifesi

İstanbul'daki yaş almış vatandaşların bakım ve konaklaması için hizmet veren İBB Darülaceze Müdürlüğü'nün 2025 fiyat tarifesine büyük zam geldi. Buna göre, yaş almış vatandaşlar için İBB bünyesinde faaliyet gösteren Darülaceze tesislerinde ücretler şöyle oldu:

KAYIŞDAĞI DARÜLACEZE TESİSLERİ:

Özbakımını yapabilen sakinin aylık ücreti: 10.000 TL

Kısmen bakım desteği gereken sakinin aylık ücreti:17.700 TL

Özbakımını göremeyecek derecede fiziksel engeli veya demansı olan sakinin aylık ücreti: 26.550 TL
    Özel bakım gereken sakinin aylık ücreti: 32.450 TL

Apart dairede konaklayan kişinin aylık ücreti: 11.210TL

İBB YAŞLI BAKIM MERKEZİ VE HUZUREVİ:

Suit özellikli odalarda aylık kişi ücreti: 29.500 TL

Double özellikli odalarda aylık kişi ücreti: 29.500 TL

Balkonlu tek kişilik odalarda aylık kişi ücreti: 23.600 TL

Balkonsuz tek kişilik odalarda aylık kişi ücreti: 21.535 TL

Balkonlu odalarda aylık kişi ücreti: 15.045 TL

Balkonsuz odalarda aylık kişi ücreti: 15.045 TL

Bahçe katı balkonlu tek kişilik odalarda aylık kişi ücreti: 24.780 TL

Balkonsuz tek kişilik odalarda aylık kişi ücreti: 24.475 TL

6. Yaşlı emekli olup bu paraları verebilen kaç kişi var?

İnsanlar zekat, filtre, kurban paralarını neden bu kurumlara bağışlamazlar da hiç kimsenin gitmediği boş camiler varken hala cennete gitmek umudu ile cami yapımına bağış yaparlar.

Diyanet, dev bütçesi ile ABD tesis yaptırmak yerine, 17 milyonluk MÜTEVAZİ araçlar yerine neden bu işlerle uğraşmaz.

23 Nisan parti genel başkanı "BÜYÜK SÜRPRİZ" diye kırmızı kartı saçmalamış, ulan bu herif adama saç baş yoldurur yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Fırıldak gazeteci TV de petrolü koklamış. Böyle yeteneğini varsa av hastası arkadaşlar vardır. Bunun götürseniz faydası olur mu.

Sayfa 33/1001 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •