Sayfa 33/252 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2013 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Yine bir şahlanış bekliyor güzel ülkemi. Her altı ayda bir şahlanıyoruz çok şükür. Crash çi abinin videoyu izledim. İbretlik ama görene görmeyene meee.

Devalüasyon malesef tam gaz devam ediyo , asgari ücret 547 dolar makul seviyelere geldi , Goldman Sachs bile önümüzdeki 1 yıl sonunda 45 lira hedef vermiş ,biz çok hızlı gidiyoruz , devalüasyona bir süre ara verilmesi lazım artık, lütfen sizlerde sosyal medyada yazın, iyice çöp ettiler Liramızı...

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yine bir şahlanış bekliyor güzel ülkemi. Her altı ayda bir şahlanıyoruz çok şükür. Crash çi abinin videoyu izledim. İbretlik ama görene görmeyene meee.
    Yargıtay emekli nin maaşına el koyulabilir demiş,

Sandık gelene kadar emekliye ayarmı çeklyor anlamadım

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu yılın kapagı ahmet şaradan ğeldi,
    ABD'ye, lvnt kırca ğibi sokmuş.
    Bu dürzilrin lideri yardım istemiş, ABD ve İsrail'den, dün akşam habire Süriye yönetim inden barışı korumasını istiyoruz diye sözcüsü açıklama ğönderiyordu,
    Şarada çekil dediniz bende çıktım ordan, barış şartlarına uyuyorum, hükümet dik duruşuna devam felan, fena soktu, kırca ğibi, çıkmıyorda
    Ben bu yazıdan birşey anlamadım anlayan var mı! gene güzel Türkçemiz katledilmiş! Türkçe dersleri ya boş geçmiş ya da Beden Eğitimi Öğretmeni girmiş sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Devalüasyon malesef tam gaz devam ediyo , asgari ücret 547 dolar makul seviyelere geldi , Goldman Sachs bile önümüzdeki 1 yıl sonunda 45 lira hedef vermiş , devalüasyona bir süre ara verilmesi lazım artık, lütfen sizlerde sosyal medyada yazın, iyice çöp ettiler Liramızı...
    yav ülkede 1 milyondan fazla öğrenci lgs sınavına girmiş ortada bir sürü iddia var çocukların gelicekleri gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor banada bu ilginç geliyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Ben bu yazıdan birşey anlamadım anlayan var mı! gene güzel Türkçemiz katledilmiş! Türkçe dersleri ya boş geçmiş ya da Beden Eğitimi Öğretmeni girmiş sanırım
    hocam,,

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yav ülkede 1 milyondan fazla öğrenci lgs sınavına girmiş ortada bir sürü iddia var çocukların gelicekleri gidiyor kimsenin sesi çıkmıyor banada bu ilginç geliyor
    Hisseler ğibi iki katına çıkmış, tam puan alanlar

Googleye sordum sadece,

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    formda, sınıfta tek benmişim ğibi hissettim yaw

Sayfa 33/252 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •