Kademe analizi yaptığınızda çıkan sonuç nedir arkadaşlar??? Biz ky alıp biz mı satıyoruz spek var ise niye hünerini göstermiyor. Dün ve bugün 37 kapatmasına rağmen dün toplam alımdaki lot sayısı toplam satışın iki katı iken bugün toplam satıcı alıcıdan fazla fakat yine 37 ...
Nasıl bir sistem kurulmuş ki yaprak kıpırdamıyor? 2 gün önce sadece 43 e 443 bin satış konulurken dün ve bugünün toplam satış lot sayısı 443 binin yarısı nerdeyse... nasıl bir mantık bu? Spek ise bunu yapan amacı ne Acaba???
Kağıtta bence spek mpek yok..bir sen ben gibi yuksek maliyetli buyuk zararda olup eline para gectikce alıp maliyet dusurmeye calisanlar var. İkincisi al sat yapıp kademelerden para kazanmaya calisan tipler var.üçüncü olarak ise lanet edip satan küçük yatırımcı var..yani alan da bizleriz satan da..zaten tahtada spek veya patron olsaydi gecen 18 ayda birçok defa hareket olurdu.sonucta tahtada ne patron ne de spekten soz edemeyiz. Kademeleri de kendimize gore spek diye kendimizi avutup hayal kuruyoruz kac aydır..
ozaman ykb satışı gerçek satış.
bizde neler düşünüyoruz.şizofren olacam bu gidişle.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muğlalı cidden bende zaman zaman böyle düşünüyorum. Spek olsa niye cebini doldurmak istemesin??? Spek dediğin yüzde beş yüzde on gibi cüzi kar için uğraşmaz. Spek dediğin ya haberi ya da tekniği kullanır. Spek evet bizlerden çok daha sabırlıdır bizim düşüncemizin tersi ne ise ona göre hareket eder. Sma spekte en nihayetinde bir yatırımcı kar elde etmek için hisse alır.
Burada ya gerçekten spek yok kendimizi avutuyoruz ya da öyle bir spek var ki sinekten yağ çıkarma derdinde.
Bakalım kapa haber düştüğünde tepki ne olacak.
Bir de şu var spek olmasın diyelim genel kurul kararları yayınlandıktan sonra yine mi gitmeyecek? Buralara kazık çakmadı ya. En nihayetinde malın çoğu patronda ve 8 milyon satılmak için kote edilmiş hisse var. Aptal değildir değil mi o lotlari bu fiyata satacak? Üstelik bu pazarda???
Yani derinlemesine düşününce bence çıkacak diyorum ama bir taraftan günlük hacim ve fiyat hareketliliği hiç umut vermiyor. Bu hafta kapanışını en azından 40 olur demiştim kendimce ama zorlama alımlarla 37 kapadı. Bende kurşun bitti 30 kuruş dahi olsa tek lot alacak durumum yok artık. Spek almıyorsa ya da patron adamlarına aldırmayıp biz eskiler alıyorsak nereye kadar??? Akpaza lanet olsun deyip gerçekten ayrılan ya da elindekileri azaltan bildiklerim var ve bu böyle nereye kadar sürecek?
Ben gibi pozitif umut dolu insanı bile 18 ayda sizofren karamsar yaptı bu adi ******** hisse...
Tek umudum Yüce Allah inşallah yaşadığımız sıkıntılara o şahit umarım mükafatını alırız alamasak bu patronlara hakkımı helal etmiyorum sadece bunlara değil bu şirketin halka arz edilmesine izin veren bizleri mağdur eden kimler varsa onlara da hakkımı helal etmiyorum...
Seddülbahir hocamın cezası bitiyor artık fırsatını bulup genel değerlendirme yapsa keşke tecrübelerinden faydalansak...
Genel kurul için ne düşünüyor? Hala sermaye azaltımı dusuncesinde mi?
Kademe analizleri takaslarda ne gibi anlam çıkarıyor?
Objektif olarak cidden işler iyiye gidecek mı yoksa birbirimizi mı avutuyoruz???
Yer İmleri