Sayfa 330/1012 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    32 güne 26,50 bono oranı verdiler,perşembe tekrar oran alırız dediler....Görünen nurolle vedalaşma vakti de geldi.En iyisi aktifte günlükte dolar kovalamak....
    Aktifte mi 26.50 verdi? Bir de hangi miktara bu oranları verdiler yoldaş?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Aktifte mi 26.50 verdi? Bir de hangi miktara bu oranları verdiler yoldaş?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yok aktiften oran almadım.Şu anki tutar 250 bin altı olduğu için oran sormadım...150 bine verilen 32 günlük bono oranı,perşembe ben gidiyorum deyince muhtemelen 27,50’e kadar çıkarlar ama nafile...Aktifte günlük devam edicem....

Faiz lobisinin tadı yok en iyisi dolar lobisine terfi etmek....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aynı şeyi ben de fark ettim. Ayrıca bu dijital mevzu çıktıktan sonra mt'lerin de tavrı değişmeye başladı. Oranları da diğer bankaların altına inmeye başladı. Kusura bakmasınlar ama Garanti , Vakıfbank , Halkbank gibi büyük bankaların %24 25 verdiği ortamda burger değil %23.60 en az bu tür büyük bankalardan 40-50 baz puan yukarıda teklif etmeli. Banka bilanço küçültmesine gidiyorsa da bu müşterilere açıkça söylenmeli zaman kaybetmeyelim.
    Aynen bu yüzden çıktım burgerden odea oksijene geçtim tekrar 24.5 den,amma dolanıyoruz ya 3 krş için benzin parasını kurtarmıyor

4. 3 aydir sekerbanktaydim ve % 21.50 den gunluk bagliydi

bugun % 18 max yapabiliriz guncellememiz lazim dediler.

1 aralikta % 10 stopaji da eklersek birden bire faizler 27 lerden 16 lara inmis olmuyor mu arkadaslar?

Ben sanayiciyim.1 ocaktan itibaren herkes ciddi zamlara hazirlaniyor cunku vergiler artti,giderler artti.Ve maas zammi kadar zam yapacak herkes..Faiz indirimi vs derken sanki dolara gecmek icin son aydayiz gibi geliyor bana..

Malum devlet bile enflasyonla mucadeleyi 1 ocak a dek surdurecek..

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen bu yüzden çıktım burgerden odea oksijene geçtim tekrar 24.5 den,amma dolanıyoruz ya 3 krş için benzin parasını kurtarmıyor
    Desene bizim arjantin caddesi şubesi müşterileri tek tek kaybediyor. Bugün yaklaşık 20 dakika şubede kaldım içeride sadece bi adam vardı, o da dolarları euroya dönüyordu. Onun dışında kimsecikler gelmedi şubeye...Burgan bu gidişle sinek avlar...

6. enflasyon!

Sayın Site sakinlerimiz,
    DAF enerji firmasının bilgilendirme yazısı aşağıdadır.
    2018-2019 ısınma sezonuna başlarken yaptığımız çalışma sonucu doğal gaz tedarikçiniz İGDAŞ tarafından uygulanan kWh perakende satış fiyatının %34 oranında arttığı tespit edilmiştir. Doğal gaz faturalarındaki bu dikkat çekici artış gider paylaşım faturalarında aynı oranda bir artışa sebebiyet verecektir. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemiyorsak Isıtmaları kullanırken dikkatli olalım
    İyi günler

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    Şeker Leasing

Finansman Bonosu İhracı

35 Milyon TL

%27.86 Yıllık Bileşik

80 gün vade.

ytd.

syg,
    hocam 35 milyon tlniz varmi sizin?!
    forumda ne yapiyorsunuz yaaa hocam!

8.  Alıntı Originally Posted by Hocam954 Yazıyı Oku
    Dolar kurunun 6ay sonra 5,80’nin altında kalacağını düşünüyorsanız TL’ye geçip 6aylık TL mevduat bağlayabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    onlari biri bilirsi hic uzulmez!

Sayfa 330/1012 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •