Sayfa 330/602 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu hafta itibari ile güçlü hisselerde yükseliş bekliyorum(ağır abiler) özellikle bankalar ve endexs hisselerinde ......garan *akbnk *thyao *ykbnk *vakbn *tuprs *PGSUS *ASELS gibi bunların yanısıra.
    HAFTALIK LİSTE
    VKFYO
    YAYLA
    SKBNK
    AKYHO
    GENTS
    GEREL
    VKGYO
    MNDRS
    KARSN
    RYGYO SON OLARAK CİNCON YTD BOL KAZANÇLI BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE
    Teşekkürler hocam
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

2. Çelik hocam, Esma hanım, mebes TUCLK te terste kaldım yorumunuzu alabilir miyim

3. Esma Hanım PEGYO ile ilgili düşünceniz ve yorumunuz nedir.
    teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Esma Hanım PEGYO ile ilgili düşünceniz ve yorumunuz nedir.
    teşekkür ederim.
    Destek 2,30 direnç 2,61++ ..YTD

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Çelik hocam, Esma hanım, mebes TUCLK te terste kaldım yorumunuzu alabilir miyim
    Yükselen trend alt desteği 8.00 buralardan geri dönüş yapmalı altında stop yapınız.YTD.

6. Esma hanim merhaba
    Polho 3.94u kirdi. Korkmamizi gereken bir durum var mi? Dusuncelerinizi merak ettim tesekkur ederim

7.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Çelik hocam, Esma hanım, mebes TUCLK te terste kaldım yorumunuzu alabilir miyim
    Merhabalar . TUCLK yıl içinde endusuk 2.30 görmüş kağıt. Mart gibi 2.40 civarındaydı ordan 10ay gibi sürede 9.40 i görmüş tam 4 kat artmış. Siz en tepeden bile alsanız şu an % 10 kaybınız vardır. Yani çok zararınız gözükmüyor. Stop noktasını belirlemişseniz stop olmanız gerekir . Eğer artacak yönde bir hedef varsa beklemeniz uygun olur . Fiyat pahali olduğu için benim takibimde değil. Borsada kar ve zarar kardeştir. Yeri geldiğinde stop olmalısınız....

8. Celik hocanın yıllık listesinde olan fiyatları düşük olan uşak ve menderes bugün hareketlendi . Uşak hem üretim kapasitesinin artması , hemde ihracat için hedefler gözetmesi hisse üzerinde olumlu durmakta . Hisse fiyatı 2.57 üzerinde kaldıkça çok iyi olabilir . Asıl atraksiyon 2.80 üzerinde gerçekleşir. Kutehyayi örnek alması beklenir ....

Sayfa 330/602 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •