Sayfa 330/1001 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bahsi geçen ISPARTA nın çimentosu mu bende 80,000 küsürlerden düştü alayım mı ki diye düşünüyordum ...

Aynen abi elektrik üretimi yapan bir ortaklığı var içini resmen ve boşalttı birde yep den 80 milyon fazla ödeme olmuş onun iadesi var. Bu döviz le Kredi çekiyor onlara veriyor. Orma var baya alacağı var. Gider mi gider ama dönüşü muhteşem olur

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    2-3 milyon liralık Thyao veya Ereğli alın bakalım anında %5 çakar robotlar , dolar bazlı filan umrunda değil yerli bademlerin tek amaçları sağlam müşteri gelene kadar fiyatları şişirmek , çok cıvıttılar içine ettiler borsanın...
    Spotta 100 adet sattım saniyede 93.100 den 93,250 yaptı.

Alsaydım 92,85 yapardı.

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    2-3 milyon liralık Thyao veya Ereğli alın bakalım anında %5 çakar robotlar , dolar bazlı filan umrunda değil yerli bademlerin tek amaçları sağlam müşteri gelene kadar fiyatları şişirmek , çok cıvıttılar içine ettiler borsanın...
    Mal dönüşte dağıtılır..

4. Hocam tabiki elestirebilirsin..
    Tam olarak çıkmıyorum ama baya bir coin tarafında dolarizeyim..
    Karar verici zat kararından dönmezse o dolar düşmez..
    Burada dolar 7.8 lere saldığı dan beridir dolar neden düşsün ki diyenlerdeniz..
    Borsa olayına gelirsek te evet ucuz ama bu enflasyon dolar ve şartlarına göre iki kere ucuz ve tek riskte karar alıcının bunu çok etkilemesi..
    Şimdi millet akepe gelemeden önceki krizlerle kıyaslıyor alakası yok...
    O zamanlar repo şu bu faiz anlık yüksek seyretti rekorlar kırdı..
    Hatta o zaman ki tabloya göre devlet liderimiz örnek verip yargılıyor kendini o zamanda sanıyor..
    Diyeceğim o ki TL güç kazanmadan borsa da paran hep tl ye döndüğü için bir kazanım hala yok...
    Örnek..
    2020 162 bine alınan sıfır megan şuan 328 bin..
    Peki borsa da olan paran..
    Biz şimdi dolara mı yenildik enflasyon a mı..
    Yani yerleşen enflasyon sebebi dolar ama dolar düştüğü zaman o enflasyon hemen kaybolmuş olmayacak..
    Daha önce de çok dedim hisse ler penny trade edin alın unutun dolar dışında hisse Fiyat bazlı da ederi dışında bir enflasyon var diye..
    Kendim yarım uysamda çok zor..
    Diyeceğim o ki TL DIŞINDA YAPTIĞIN TRADE YATIRIM DIŞINDA BİR KAZANCIN YOKSA BAŞKA BİRİM BAZLI..
    KAZANMIYORSUN ABİ..OLAY BU...
    YANİ 2000 LOT MNDRS HİSSESİ BİR XİAOMİ TELEFON EDİYOR VE DÜNE GÖRE DAHA PAHALI MNDRS YERİNDE..
    ANLATMAYA ÇALIŞTIM..
    bak tuvalet kağıdı örneği veriyor..
    Aynı durum..
    Tuvalet kağıdı rekor kırıyor bunu yapan firma hisse ederine bu kadar vurmuyor..
    Neler neler..
    Portföy %30 gibi spottayım..
    Gerisi boş..
    Dolar coin
     Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Dolar icin bir teknik analiziniz var midir? Durabilecegi bir yer vardir umarim yetismis muhendisler artik 500 dolar alacak neredeyse.

Bir de sizin gibi borsayi savunan biri bile dolara geciyorsa uzucu bir durum 1 dolara SAHOL, yarim dolara ISCTR ya da 1.4 dolara TCELL veya TKFEN almayip dolar alirim diyorsunuz. Yanlis anlamayin elestirmek icin degil goruslerinizi ogrenmek icin soruyorum.

Bu asiri enflasyonist ortamda bakilmasi gereken teknik gosterge nedir? RSI buralarda anlamsiz oluyor ozellikle TL olarak.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ekonomik sorunlar, s400, Ukrayna Suriye İskenderun doğu Akdeniz gibi sorunlar masada duruyor

SPOT

7. sat bakalım vakıf efendi olmayan doları sat...

8. boşguş,
    sen mi göstekliyon bu borzayı?
    malum şey o kadar dikeldiği halde
    daha ikibinlere çıkamamış.
    duduk bu borza dutuk. asasdasd.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 330/1001 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız