Bilemiyorum tahminlerim daha asagilari test edeceği yönünde sadece o yüzden açılış seansı çok önemli bence yarın ky dikkat etmeli yüzde 5 6 ile açılırsa kimse atlamasin.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilemiyorum tahminlerim daha asagilari test edeceği yönünde sadece o yüzden açılış seansı çok önemli bence yarın ky dikkat etmeli yüzde 5 6 ile açılırsa kimse atlamasin.
Böyle yorumlar sizide başkasınıda zarara ugratır !!!
sizin zararınız telafi edilebilir başkalarınınki asla !!
Bu tür yorumlar yapmadan önce 10 defa düşünün ...
grafiğin meali min % 15-20 düşüşe devam der zaman ..
tabi şimdi forumu okuyanlar bu muhterem dolandırıcının kağıtlarında teknik işlemez der ...
Bu sabah 7:25 de fonette yazdım bulaşmayın şu pislik herife diye !!!
tepki aynıydı .. yazık..
Dikkatli olun derim..
Saygılar...
Yusuf Efendi size katılıyorum ben ky yi uyardim. Bu kağıt bundan sonra pro savaşların yaşanacağı bir tahta ky burdan mümkün değil para kazanamaz.
Şuna da katılmıyorum herkesin aklı fikri ve zikri var . Serbest piyasa ekonomisi bu zorlama yok .
Vay be herkes de ky'yı düşünüyor,5 lira ver desen kimse vermez ama...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
By bu hissede zarar etmez . Ky bist 100 e gitsin para kazansın .
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
O zaman olur orası ayrı ama bizim Ky mız gün aşırı zengin olma hayali kuruyor .
Yer İmleri