Sayfa 330/760 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Önümüz aydınlıktır dostum, olan olmuş giden gitmiş, bist artık cazip hale gelmiştir, çok büyük yanlışlar yapmazsak, doğru tercihlerle çok güzel kazançlar sağlayabiliriz.... ytd
    aynen öyle dostum zaten bazı uzmanların borsamız ile ilgili olumlu düşüncelerini ve hisselerin alınabileceği ile ilgili yorumlarını da paylaştım....kaliteli hisselerde bulunmak zararlarımızı kapatabilir...ALLAH herkese zararlarını kapatmayı nasip etsin..son iki ayda gerçekten de çok zarar ettik...bir dahaki sefere daha dikkatli olacağız...artık endeksi de gözeterek stratejiler geliştirmek lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aynen öyle dostum zaten bazı uzmanların borsamız ile ilgili olumlu düşüncelerini ve hisselerin alınabileceği ile ilgili yorumlarını da paylaştım....kaliteli hisselerde bulunmak zararlarımızı kapatabilir...allah herkese zararlarını kapatmayı nasip etsin..son iki ayda gerçekten de çok zarar ettik...bir dahaki sefere daha dikkatli olacağız...artık endeksi de gözeterek stratejiler geliştirmek lazım..
    Aminnn. Cümlemize inşaallah

3. Ben biraz bugün aldım. Herkese bol şans

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Sahaya indiniz mi , kenardan mı seyrediyorsunuz ? sn.çarşambi
    Takas dökümlerini ve teknik analizi ben talep etmiştim Çarşambi'den buradan teşekkür edeyim

5.  Alıntı Originally Posted by incikska Yazıyı Oku
    ben biraz bugün aldım. Herkese bol şans
    hayırlı olsun

6. Yeni kulis haberleri dolanıyor ortalıkta. Tabi bunlar söylenti boyutunda. Kagıt sessizce toplanıyor. Yakında kokusu çıkar. Eğer doğruysa çok iyi şeyler olur. Ytd...

7. Dün bilici ne etmiş merak eden arkadaslara

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Düşüşü tamamladığını görmek lazım sanki,O zamanda geç kalınmış mı olunur bilemiyorum ? Katmer şimdilik ucuz olamktan çıktı gibi, birde bedelli durumu var galiba....
    1.26 dip yaptı,,yükselişe başladı,,hayırlı olsun bakalım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 330/760 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •