Sayfa 330/548 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. 50 milyon dolardan asagi mi satacaklar yillik 80 milyon reklam ilan geliri olan 400 000 tirajlı 2 gazeteyi???

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Posta ve fanatikin yillik kari 30 milyon ort.
    Fk 10 olsa....300 milyondan asagi vermemeleri lazim....hele 250 milyon zarar eden hurriyetten ucuza verirlerse o

Komik olur....

3.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Posta ve fanatikin yillik kari 30 milyon ort.
    Fk 10 olsa....300 milyondan asagi vermemeleri lazim....hele 250 milyon zarar eden hurriyetten ucuza verirlerse o

Komik olur....

Hürriyetin 822 milyon piyasa değer var. Ondan fazla tirajınız var. Hurgz her yıl 200 milyon üzeri zarar ederken biz kâr ediyoruz. Tamam hurgz nın marka gücü yüksek ama onun yarısidami etmeyeceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    50 milyon dolardan asagi mi satacaklar yillik 80 milyon reklam ilan geliri olan 400 000 tirajlı 2 gazeteyi???

Suan ki piyasa değeri 101 milyon dolar.. suan ki gayrimenkulleri ellerinde tutmak isterse doğan grubu yada kendisi değerlendirmek isterse durum ne olur. . birde bu açıdan bakmakta fayda var...bizler nezaman güzel rüyalar gorsek hep kabuslarla uyandık...aslında ne gibi olumsuzluklarla karsilasabilecegimizide değerlendirmekte fayda var...ben olsam bu gayrimenkulleri satmaz kendim değerlendirirdim...hatta bahse konu olan binayı dahi vermezdim..demiroren grubuda niye bunları istesinki...bu adamlar medyadan çekiliyor gayrimenkul yada binalarından niye cekilsinlerki...sadece sesli dusunuyorum kimseyi etkilemek istemem...sizin fikirleriniz nelerdir...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Borsa da olusan Piyasa degeri satista sozkonusu olnamali...bilancodur esas olan.dgzte 6..7 yil calisarak hurriyeti kokunden satin alir....hurriyet ayakta durmak icin duran varlik satar....

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Suan ki piyasa değeri 101 milyon dolar.. suan ki gayrimenkulleri ellerinde tutmak isterse doğan grubu yada kendisi değerlendirmek isterse durum ne olur. . birde bu açıdan bakmakta fayda var...bizler nezaman güzel rüyalar gorsek hep kabuslarla uyandık...aslında ne gibi olumsuzluklarla karsilasabilecegimizide değerlendirmekte fayda var...ben olsam bu gayrimenkulleri satmaz kendim değerlendirirdim...hatta bahse konu olan binayı dahi vermezdim..demiroren grubuda niye bunları istesinki...bu adamlar medyadan çekiliyor gayrimenkul yada binalarından niye cekilsinlerki...sadece sesli dusunuyorum kimseyi etkilemek istemem...sizin fikirleriniz nelerdir...
    Sadece posta ve fanatik yayin hakki....en az 200 milyon tl dir...asagi satis olursa baska istir...

7.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Sadece posta ve fanatik yayin hakki....en az 200 milyon tl dir...asagi satis olursa baska istir...

Suanki piyasa değeri 410 milyon...ben alıcı taraf olsam gayrimenkul vesair işin içinde olmaz ise yani ekstra değerler işin içinde olmaz ise kasada bulunan parayı da zaten dagitiyorlar bu şirkete en fazla piyasa değeri kadar para teklif eder gayrimenkul ıvır zivirinida almazdim..akıllı bir tuccarda zaten bu degrdeki malini bu satis esnasında satmaz satmamali bence ... doğan grubu ben medyadan çekiliyorum diyor zaten mallarimi satcam demiyor ki...icinde bulunan nakitini birikmisini kimseye verecek hali yok bu parayı da bu ay içinde hissedarları ile böluşuyorlar...zaten mevcut durumdada amaç doğan grubunu medyadan uzaklaştırmak sanırım...yoksa nevar neyok elinden almak değil zaten bu grup malini kimseye yedirmez...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 330/548 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •