Sayfa 331/639 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Seddülbahir hocamın cezası bitiyor artık fırsatını bulup genel değerlendirme yapsa keşke tecrübelerinden faydalansak...

Genel kurul için ne düşünüyor? Hala sermaye azaltımı dusuncesinde mi?

Kademe analizleri takaslarda ne gibi anlam çıkarıyor?

Objektif olarak cidden işler iyiye gidecek mı yoksa birbirimizi mı avutuyoruz???
    Bu tahdada spek var... Bunları okuyup okuyup kis kis guluyordur.... Bugün bende alim verdim.. 38 ve 39 a 500 er yüz adet isbanktan..... Dun gece alim giren arkadasta 36 dan girmiş.... Satış yok idi ve 36 ya spek satış koymasa idi kâğıt 1000 lotla 38 yada 39 olacak idi.... Alan spek değil satan spek... Eslestirmenin mantığını ve aritmetiğini ağırlıklı ortalamayı anlamaya çalışırsanız bu isin matematiğini cozersiniz.... Bu arada mecburen banada 1000 adet 36 dan vermek zorunda kaldı.... Eğer lotlar satışa yazilmasaydi 36 daki alim bekleyecek ti... 37 ve 38 39 daki az satışlar satın alınacak ve kâğıt yükselecekti. Anlatabildimmi bilemiyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Bu tahdada spek var... Bunları okuyup okuyup kis kis guluyordur.... Bugün bende alim verdim.. 38 ve 39 a 500 er yüz adet isbanktan..... Dun gece alim giren arkadasta 36 dan girmiş.... Satış yok idi ve 36 ya spek satış koymasa idi kâğıt 1000 lotla 38 yada 39 olacak idi.... Alan spek değil satan spek... Eslestirmenin mantığını ve aritmetiğini ağırlıklı ortalamayı anlamaya çalışırsanız bu isin matematiğini cozersiniz.... Bu arada mecburen banada 1000 adet 36 dan vermek zorunda kaldı.... Eğer lotlar satışa yazilmasaydi 36 daki alim bekleyecek ti... 37 ve 38 39 daki az satışlar satın alınacak ve kâğıt yükselecekti. Anlatabildimmi bilemiyorum...
    Usta o zaman bir soru sorayım...

Sermaye azaltılması ile ilgili araştırma yapıyorum geçmişte sermaye azaltılmasını yapan şirketler ve nedenlerine baktım...

Gerçekten mali durumu berbat sürekli zarar yazan şirketler bu yolu tercih etmiş ve malesef sermaye azaltılmasını müteakip hemen bedelli sermaye arttırımı yapmışlar. Burnuma psi kokular geliyor ya da öyle hissediyorum acaba bunlarında ana amacı bu olmasın???

Bu fiyatlardan bedelli yapılamaz sermaye azaltımı olduğunda seddülbahir hocamın hesaplamasına göre hisse fiyatı 1 lira üstüne çıkacak bedelli için 1 lira yeter. Bu ülkede hangi kurumlara hangi şartlarda bedelli verildiğine şahit oldum örnek ünal aysal zamanında gs arkadaş bir ev parası kaybetti o süreçte. Bunların 200 milyonu cukka yaptıkları belli şimdi şirketi ayakta tutmak için sermaye azaltımı + bedelli olur mu? Yasal olarak mümkünse bunlar ky parası yemeye alışık bir de bedelli yapmasınlar???

Bu sorum mevzuatı iyi bilen herkese lütfen fikrinizi beyan edin...

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Yorum arkadaşlar ? Birde uzlaşma ne durumda ?
    İsyatirimdan satip denizbanktan alan balans yapmış.....

Ykb den spek 36 da tutmak icin mecburen satış yazmış...

Spek orgu kurmuyor niye acaba bilmiyorum.

Gün içindeki miktara duruma göre satis yaparak ayarlıyor... Lotu fazla galiba ...

Aslında örgü kurup satan da alanda kendisi olur hacimi yuksek tutar kendi belirlediği fiyatla uzlastirir. Ama yüklü hacim yapmak icin satışa yazdığını (ortalama icin) biri gelip süpürür diye korkuyor da olabilir....

4.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Sesli düşünüyorum...

Madde -1 Sermayeyi 30 mio azalttim zararı sifirladim....

Madde -2 İlişkili alacağa faiz isletmeyecegimi ibra ettim... Ödeme planını yıllara sair ayni/nakti olarak tespit ettim...

Madde - 3 eşzamanlı olarak sermayeyi 30 mio tahsisli artirdim... Hakim ortaklar ayni olarak karşılayacak dedim... Madde 2 deki kaybı telafi ettim

Madde-4 bu işlemler sonunda zarar yok ozsermaye güçlendi anapazara başvuru yapacağım desem...

Madde-5 giderleri kistim minimize ettim ayni giderler le cirom artacak ... Banka Borçları ni ilişkili alacağı tahsil ederek odeyecegim...

Firmam artik faaliyetini sürdürebilir duruma geldi desem...

30/06 daki bilançoda 5 mio ve üzeri kar aciklasam...

Amaç topladığı hisse+elindeki hisse+yqtirimdaki hic kesilmeyen bunlara ait 2.056.000 hisse yaklaşık 15 mio*3 TL 45 mio

En sonda firma guzellesti belki de bu kısmı yabancıya satarım vs. Dedim...

Malum arkadaşları bu maddeler hususunda tartismaya davet ediyorum...
    Burada yazmıştım ümit hocam...

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    İsyatirimdan satip denizbanktan alan balans yapmış.....

Ykb den spek 36 da tutmak icin mecburen satış yazmış...

Spek orgu kurmuyor niye acaba bilmiyorum.

Gün içindeki miktara duruma göre satis yaparak ayarlıyor... Lotu fazla galiba ...

Aslında örgü kurup satan da alanda kendisi olur hacimi yuksek tutar kendi belirlediği fiyatla uzlastirir. Ama yüklü hacim yapmak icin satışa yazdığını (ortalama icin) biri gelip süpürür diye korkuyor da olabilir....
    Sermaye azaltımı olursa orta vadede bedelsiz yada bedelli sermaye artışı beklenir... Lakin %65 kâğıt ellerinde iken yapmazlar....

Önce kâğıt yukari... Sonra ellerindekini boşaltırlar... Sonra sermaye artışı yaparlar diye düşünüyorum....

İlişkili alacağa faiz isletmeyip buna karsin sermaye artışını hakim ortak yapacak derlerse mükemmel olur...

Hisse yukarı gider defter değeri artar onlarda ellerindekini satma fırsatı bulurlar...

Bu süreçlerden sonra bedelli yapabilirler yoksa kendi ayaklarına sıkmış olurlar ...

6. Ben 30/06 daki mali verilerde kar bekliyorum. Bu defter değerinde artış sağlayacaktır.

Faiz hesaplamazlarsa kur farkını fatura edebilirler bu islem karlılığı artıracaktır.

Ortaklardan şahsi olarak firma mali durumunu pozitif etkileyecek ayni/nakti ozsermaye desteği bekliyorum...

İlişkili alacak icin yeni kurulacak bir oluşuma AKPAZ i dahil edip gyo olur ise AKPAZ in iştiraki olabilir...

Bu sebeplerden dolayı genel kurul önemli ... Maddelerin hepsini iyice çözümlemek gerekli...

Ticaret sicilindeki işlemi bir kaç gün içinde görürüz İÇ YONERGE ile ilgili olanı... Henüz genel kurul çağrısı yok yakin zamanda konuda gorur daha net yorumlar yapabiliriz...

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Sermaye azaltımı olursa orta vadede bedelsiz yada bedelli sermaye artışı beklenir... Lakin %65 kâğıt ellerinde iken yapmazlar....

Önce kâğıt yukari... Sonra ellerindekini boşaltırlar... Sonra sermaye artışı yaparlar diye düşünüyorum....

İlişkili alacağa faiz isletmeyip buna karsin sermaye artışını hakim ortak yapacak derlerse mükemmel olur...

Hisse yukarı gider defter değeri artar onlarda ellerindekini satma fırsatı bulurlar...

Bu süreçlerden sonra bedelli yapabilirler yoksa kendi ayaklarına sıkmış olurlar ...
    2016 mart ayında emnis ambalaj sermaye azaltımı yapmış ama bedelli yapmamış hocam...

Bedelli bence de mantıklı değil ama yine de bir genel kurul yapılsın görelim usta...

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    2016 mart ayında emnis ambalaj sermaye azaltımı yapmış ama bedelli yapmamış hocam...

Bedelli bence de mantıklı değil ama yine de bir genel kurul yapılsın görelim usta...
    Mızrak çuvala sığmıyor artik... Gündem maddelerinde revizyon yapıyorlar bence... Hata tarihte olsa idi çoktan ticaret sicilde ayni gundemle yeni tarihli çağrı yayınlanırdı...

Sayfa 331/639 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •