15.02.2018 - 15.02.2018 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 1,7 - 1,7 TL fiyat aralığından 38.173 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 15.02.2018 tarihi itibariyle %7,3 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
ÇELİK ULUSLARARASI NAKLİYAT TİCARET VE TURİZM A Ş
patronların toplaması iyidir..artık neredeyse dip seviyeleri 1,67-1,70 aralığı oldu....geçmişte bu hissede yorum yaptığımda bu hissenin yeni dibi artık 1,70 ler olacak demiştim...şu anda neredeyse bu olmuş..en son 1,92 leri görmesi bile çok heyecan vericiydi...bir ara artık tamam 2,00 ları görecek demiştim...
şirketin ciroları çok güzel olmuş yanlız tek çekince tıpkı geçen yıl gibi son çeyrekte bir dalavere yapıp karlarını düşük gösterme ihtimalleridir..bu ihtimal olmazsa bu çeyrekte zaten 10 milyon tl civarı bir kar beklentimiz vardı..ama yok yine hile hurda işlerine girirlerse o zaman da 2-3 milyon gibi bir kar gösterirler..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yine sessizlik çöktü hisseye.. firtına çıkar mi ki😊
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
En son ft-2 dostumuz bu hisseye dadanmıştı...acaba o ne yaptı ?? satıp çıktı mı yoksa hala elinde var mı ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
 Sadık Üye

Sadık Üye

hisse çok iyi.. düzenli temettü veriyor..tam yatırım kağıdı..her şeyiyle güzel..
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada geçmişten hatırladığım kadarıyla tüm cirosunun %40 ihracattan geliyordu..bu ihracatın da büyük bir çoğunluğu avrupaya yapıyordu...malum son aylarda euro/dolar paritesi çok yükseldi...maliyetlerin çoğu ise tl ve dolar bazında...bu durum kar marjını olumlu etkilemesi lazım...
 Yeni Üye

Yeni Üye

Temettü oranı iyi degil dostum.banka faizi 12 .bu yüzde 4 temettü veriyor komik.endeks hisseleri ucmus gitmis bankalar birebir yapmıs demir celikler 1 e 3 yapmıs.havayolu ucmus bu ahlaksız patronun rezil hissesi hala yerinde sayıyor.18 ay evvel 1.45 ten almıstık endeks 75 bindi.rezilliği hesab edin iste.
Yer İmleri