Originally Posted by MR&MRS Ağızından bal damlıyor Komutanım Başgan çok hırslı 3-5 pij için gitmez,alayına dalar ne bulursa getirir Dalsaydi havadan destek isterdi, daha birsey duymadim...
Originally Posted by apache64d Operasyona cikmistir, gelmisken üc bes kulak toplamaya cikiveemistir.. sınırı geçmiştir dayanamaz operasyona katılmıştır. katkım olsun diye üç beş kelle getirir
Originally Posted by apache64d Dalsaydi havadan destek isterdi, daha birsey duymadim... peki abi sen nasıl kulak topluyorsun sen vurdumu birşey kalmazki pijlerden geriye
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Arkamdan konusan herkes insallah urfadan batman arabasına binip antebe dogru yolculuk yapsin
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Arkamdan konusan herkes insallah urfadan batman arabasına binip antebe dogru yolculuk yapsin Başkanım hostes koltuğunda görmüşler seni hayırdır.
Originally Posted by apache64d Yarin teslim ederim ozaman... Alirim thyao ile sinunculuga oynarsam boyle olur
Originally Posted by CÜNEYT Başkanım hostes koltuğunda görmüşler seni hayırdır. Urfaya geldim urfadan checkin yapacam bi baktim urfa diye antepten almisim ucak biletini urfadan batman otobusunde hostes koltuguna talim ankaraya kadar kirılır belim
Originally Posted by ayhan53 Arkamdan konusan herkes insallah urfadan batman arabasına binip antebe dogru yolculuk yapsin Antep e gidiyon Batman arabasinda ne isin var? Aktarmalimi baskanim?
Forum Rules
Yer İmleri