Sayfa 331/809 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    evet harbi hayvanmış daldan düşen yok dimi
    Ben adeta bir hacıyatmaz edası ile düşüp-kalktım

2. herkese iyi tatiller bu hafta zordu zaten bu haftanın bu şekilde geçmesini bekliyordum yazmıştım önceki sayfalarda haftaya karar verecez

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    9,58 kaparsa hayvan gibi silkeledi derim
    tebrikler fredim

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Sn freedım tebrikler. Birçok yazmanız da aşırı bir heyecan var, olayların olusumlarin gayet farkindasiniz aslında. Bu yazdığımı lütfen yalnış anlamayın ama hissenin hareketleri ile tavırlarınız değişime uğruyor gibi sanki ne yapsa o anı yasiyormuscasina. Oysaki ne olup olmayacağını az çok kestirebiliyorsunuz. Yalnış anlasilmadim umuyorum. Saygılar.

6. Ewallah öngörülerim genelde iyidir birçok hissede güzel ralliler yaşadım çok şükür ama bu ekrana bakınca aşırı heyecan yaratan bi tahta kabul etmek lazım sanırım gün içi fazla yazmam bazılarınızı da etkileyebilir dolayısı İLE foruma ara versem iyi olacak hedeflerim bende saklıdır bol kazançlar hepinize saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Ewallah öngörülerim genelde iyidir birçok hissede güzel ralliler yaşadım çok şükür ama bu ekrana bakınca aşırı heyecan yaratan bi tahta kabul etmek lazım sanırım gün içi fazla yazmam bazılarınızı da etkileyebilir dolayısı İLE foruma ara versem iyi olacak hedeflerim bende saklıdır bol kazançlar hepinize saygılar
    Yok Estağfurullah o anlamda demedim kendi sağlığın açısından dedim. Yoksa ne haddime. Ne olacağını çok iyi kestirebiliyorsunuz diye de yazdım. Ama öfke kontrolü olmadığını dusunerek zarar görebilirsiniz anlamindaydi. Yoksa bana hava hoş çok değil bir süre önce 58x fiyatlardaydi ben alisigim yani bu durumlara. Kirdiysam kusura bakmayin. Saygılar

8. Yaww bu endonezyada ki deprem hangi bolgede oldu bizim fabrika saglammi??

Sayfa 331/809 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •