Sayfa 331/948 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerçekten de kısmet çok önemli borsada...bende gereli temel olarak incelemiştim hatta beklentilerini de biliyordum....1,80 lere kadar indiğinde dahi bir ara niyet ettim ama almadım..sonra haberi çıktı ilk etapta 2,60 lara kadar çıktı sonra da tekrardan düzeltme yaptı..o düzeltme sırasında 2,23 lere kadar inmesine rağmen almadım..işlem hacmi o vakit bile yüksekti..işlem hacminin biraz daha inmesini beklerken gerel beklemeyip kimsenin beklemdiği agresif çıkışı yaptı..
    Dostum şu aneldeki fikrinizi paylaşsanız özelden ,benim beklentim çook olumlu sizin görüşünüz önemli benim için,teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    bu şirketin neredeyse yarısı halka açık hale geldi. pazarlama şirketi ( olası kar dağıtımlarında ) tamamen onların kontrolünde. çok uzak bir ihtimal bence birleşmeleri. siz pazarlama şirketinin mali tablolarına ulaşabiliyor musunuz? o şirketin karı nedir acaba?
    O Şirketin mali tablolarına ulaşabilen varsa madalya verelim o olmadan nasıl 1 milyar ciroya gidecek bilemiyorum ? O zaman patron çok hayalperest

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. Foruma yeni girebildim.Yukarıdaki 1 nci seansın kademeleri.

Ben takasları 2 gün öçnceden görüyorum .Dün gördüğüm ziraatte 2614 bin vardı.Bugün 2620 bin olmuş.

patronun diye düşündüğümüz ziraat mallarında dün çıkış var mıymış?

Bilen varsa rica edebilr miyim?

Öğlene kadar işimiz vardı millet kol bacak kesmeye başlamış.

Sn. İzci forumun size ,Keko arkadaşa ve diğerlerine ihtiyacı var.Alınganlık gösterip bizi üzmeyin lütfen.

4. binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete arkadaşlar...biz artık bu borsada çok kaşarlandık... öyle %5-10 zarardan korkmuyoruz...zaten bu ihtimali bile bile tutuyoruz...topik ortamı güzeldir..aramızda sohbet edip zaman geçiriyoruz bence sıkıntı yoktur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete arkadaşlar...biz artık bu borsada çok kaşarlandık... öyle %5-10 zarardan korkmuyoruz...zaten bu ihtimali bile bile tutuyoruz...topik ortamı güzeldir..aramızda sohbet edip zaman geçiriyoruz bence sıkıntı yoktur...
    Aynen en fazla,da ha önce emkelden kaybettiğimin yerine koyduğum gerel karımı burda yerim.

Sayfa 331/948 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •